07-02-2011

Lieve mensen,

Na een goede nachtrust met z'n drieen in het Ronald McDonald, hebben we ons vanochtend om 10.00 uur in het ziekenhuis gemeld. Bij binnenkomst bleek, dat de verpleging gister de vochttoevoeging voor de chemokuur al had moeten starten. Dit is dus niet gedaan en hierdoor kon vandaag de chemo niet starten. Ze zijn vandaag gestart met het toedienen van het vocht en morgen start dan de nieuwe kuur. Dat wordt vanaf nu dus weer heeeeeel vaak plassen voor Jesse.

Dit houdt verder in dat de medicatie die via de ruggeprik moet, ook verschuift naar woensdag. Ze willen dit keer de ruggeprik gewoon op de afdeling uitvoeren i.p.v. op de OK. Dit gaat dan met een roesje, zodat hij niet alweer onder narcose hoeft.

Vanmiddag is de VAP-naald (voor het infuus) weer ingebracht. Dit blijft voor Jesse een spannende gebeurtenis, waarbij hij toch wat in paniek raakt. Achteraf zegt hij dan dat het wel weer mee viel, maar het blijft iets om tegenop te zien. Gelukkig moet deze naald maar een keer per week worden vervangen.

We hebben verder vandaag nog een fijne dag gehad (nog even met de andere opa en oma de stad in geweest) en zullen zien wat deze week ons gaat brengen.

Dankpunt:
– dat Jesse nog een extra dag had om zich vrij te bewegen en te doen waar hij zin in had.

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties