Help mij!

Jesse zamelt sinds eind 2011 oude mobieltjes in, nadat hij mocht genezen van kanker. Met de opbrengst hiervan kunnen Opkikkerdagen (Stichting Opkikker) voor langdurig zieke kinderen georganiseerd worden en/of kunnen kinderen een Kanjerketting ontvangen van de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker. Inmiddels heeft Jesse al ruim 37.000 oude mobieltjes bij elkaar en gaat nu voor de 50.000. De opbrengst van zijn ingezamelde mobieltjes is inmiddels al meer dan €70.000,-

Wie nog mobieltjes voor de inzamelingsactie van Jesse heeft (de mobieltjes mogen helemaal kapot zijn) kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:

Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek

Inzameldozen van Jesse staan ook bij de volgende supermarkten: Coop in Oldebroek, Plus en Expert in Wezep, Deen in ’t Harde en Boni in Elburg en mobieltjes kunnen ook bij ons thuis ingeleverd worden.

Hieronder kun je lezen wat de Opkikkerdag en de Kanjerketting inhouden.

Nadat Jesse klaar was met de chemokuren heeft hij mogen genieten van een onvergetelijke Opkikkerdag. Hij mocht mee achterop een Harley, mee in een helikopter, forel vissen, mee in snelle auto’s en chocolade schilderen. Hij heeft hier zo van genoten, dat hij dit ook andere langdurig zieke kinderen gunt. Zo kunnen kinderen tijdens een Opkikkerdag even hun ziekte vergeten.

foto1

Toen bleek dat Jesse kanker had, ontving hij van de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker de persoonlijke Kanjerketting. Elke kraal die kinderen met kanker aan de Kanjerketting rijgen heeft een betekenis en is gekoppeld aan een bepaalde behandeling/onderzoek/gebeurtenis (bijvoorbeeld kralen die Jesse o.a. aan zijn Ketting heeft: spoedopname, operatie, opname IC, start chemo en bloedtransfusie). De Kanjerketting laat zo de behandeling van het kind zien en draagt bij in de verwerking.

foto2

Dus mooie doelen om te ondersteunen. Helpen jullie mee?

Meer info over Jesse is te vinden links bovenaan deze pagina onder “Home”en “Over Jesse”

Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd mailen: therese.mulder@solcon.nl