08-02-2011

Lieve mensen,

vanmorgen rond 11:00 uur is Jesse echt begonnen met zijn derde kuur. Hij was er wat misselijk van, maar hij heeft er de rest van de dag geen last van gehad.

De ochtend begon rustig (hij heeft lekker met de Lego gespeeld), maar hij moest ineens rond 9:45 naar de afdeling mondheelkunde (wisten wij niets van). Dit voor een scan van zijn gebit. Het gebit kan ook worden aangetast door de chemo, daarom houden ze dit goed in de gaten. Er waren geen bijzonderheden te zien. We hopen en bidden dat dit zo mag blijven, net nu hij aan het wisselen is.

Ook heeft hij deze morgen weer les gehad van de ziekenhuis juf. Op deze manier wordt er toch geprobeerd om Jesse bij te laten blijven met het lesprogramma van school. Hij heeft vandaag ook gewoon een toets gemaakt, net zoals de rest van de kinderen uit zijn klas al eerder hadden gedaan. 
Extra leuk was het bezoek van school, juf Stam en meester Hendriksen kwamen op bezoek en brachten nog een aantal leuke kadootjes mee, waaronder een erg leuk schrift gemaakt door de klasgenootjes van Jesse. Hij heeft hier met veel plezier in gelezen.

We mochten van de zaalarts nog even kijken naar de CT-beelden, zoals die in Zwolle gemaakt zijn op 1 januari. Wat een enorme tumor zat er toen in zijn buik. Nu blijkt dat na het voelen van de buik de tumor met de hand nagenoeg niet meer te voelen is. Goed voelen kon niet eerder, omdat Jesse zoveel pijn in zijn buik had. De chemo doet dus goed zijn werk.

Dankpunt: dat de tumor al zo geslonken is!

Gebedspunt: dat Jesse ook deze kuur goed mag doorkomen.

Wichard en Therese.

Advertenties