Inzameling mobieltjes, turnwedstrijd, Wereldlichtjesdag, Joris Kerstboom en Oudejaarsdag

Wie nog mobieltjes voor de inzamelingsactie van Jesse heeft (de mobieltjes mogen helemaal kapot zijn) kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:

Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek

Inzameldozen van Jesse staan ook bij de volgende supermarkten: Coop in Oldebroek, Plus en Expert in Wezep en Boni in Elburg, Deen in ’t Harde en mobieltjes kunnen ook bij ons thuis ingeleverd worden.


Lieve allemaal,

Het gaat heel goed met de inzameling van de oude mobieltjes. Dagelijks komen er via de post, mensen die bij ons thuis afleveren of in de inzameldozen op de verschillende locaties, mobieltjes binnen. Mede dankzij de grote inzamelactie, met als motto op naar de 50.000 mobieltjes, van de Lions Club Nederland. N.a.v. deze actie mocht Jesse o.a. bij het Harthuis Isala Zwolle (van het Isala ziekenhuis) mobieltjes ophalen bij een Lions lid, Ed de Kluiver. Hij is bestuursvoorzitter bij het Harthuis. De opbrengst via het Harthuis waren 344 mobieltjes.

IMG_0872
Overhanding van 344 mobieltjes van het Harthuis van de Isala in Zwolle

En dan lopen er nog heel wat inzamelingen via de Lions Clubs in Nederland. Hoe gaaf zou het zijn om dit jaar als de Stichting Opkikker 25 jaar bestaat, de 50.000 mobieltjes bij elkaar te hebben! Alle hulp is welkom, dus kijk uw laatjes en kasten nog eens na, u maakt er langdurig zieke kinderen heel blij mee.

Op 30 november had Jesse weer een turnwedstrijd en had hier geen hoge verwachtingen van. Jesse had een korte tijd voor de wedstrijd een blessure opgelopen en was hiervoor ook nog naar de huisarts geweest. Misschien omdat hij nu heel ontspannen de wedstrijd in ging heeft hij een mooie constante wedstrijd geturnd met als resultaat dat hij 1e is geworden in zijn categorie. Volgende wedstrijd op 1 februari.

Turnwedstrijd 30-11-2019
1e geworden bij turnwedstrijd

Op zondag 8 december was het Wereldlichtjesdag. Jesse heeft voor alle 7 Kanjers die hij heeft leren kennen op de oncologische afdeling van het UMC in Groningen en overleden zijn aan de gevolgen van kanker een kaarsje aangestoken. Ook heeft hij een kaarsje aangestoken voor een lotgenoot die hij heeft leren kennen in de week dat wij in Villa Pardoes verbleven en ook aan de gevolgen van kanker is overleden. En ook een kaarsje voor een achterneefje dat is overleden. Deze Kanjers zijn nog met regelmaat in onze gedachten en dan gaan ook vooral onze gedachten uit naar iedereen die deze Kanjers mist.

IMG_1134
Wereldlichtjesdag 2019

IMG_1145

Op vrijdag 13 december zijn we op uitnodiging van Lions Club lid Annelies van de Meer naar Dokkum geweest. Hier heeft Jesse met Joris Linsen gesproken (Joris Kerstboom) en heeft Jesse een kerstbal in de boom gehangen om alle kinderen die onder behandeling zijn, in de hoop te mogen genezen, in het licht te zetten. Jesse wil hiermee laten zien dat er hoop is, dat Jesse mocht genezen.

IMG_1156
Joris Kerstboom in Dokkum

IMG_1170

Oudejaarsdag. Op 31 december gaan toch altijd onze gedachten naar 31 december 2010.
Die dag laat in de middag naar het ziekenhuis en dan horen dat je kind kanker heeft en er waarschijnlijk geen overlevingskans was. Binnen 2 weken lag Jesse al onverwachts op de IC (zie foto) in het UMCG en zag het er niet goed uit. Maar na maanden chemo, mag hij nu gelukkig al 8 jaar schoon zijn. Dank aan Hem! En vier het leven!

IMG_7465
Op de IC in het UMC in Groningen

En dan uitkijken naar 2020.
Op 8 februari de Elfsteden Kluntocht waar we in alle elf steden de door de Lions Club ingezamelde mobieltjes gaan ophalen. Examenjaar (Havo 5), ook hoopt Jesse zich weer sportief in te zetten op 20-6-2020 voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) tijdens Toer de Dellen (dit zal de laatste editie zijn van Toer de Dellen die gehouden wordt).

We wensen iedereen alle goeds en op naar een mooi en gezond 2020.

Liefs, Thérèse en Wichard

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s