Toer de Dellen 2016 en 1000 mobieltjes ontvangen in 1 week tijd

Wie nog mobieltjes voor de inzamelingsactie van Jesse heeft (de mobieltjes mogen helemaal kapot zijn) kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:

Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek

Inzameldozen van Jesse staan ook bij de volgende supermarkten: Emté in Oldebroek, Plus in Wezep en Boni in Elburg en mobieltjes kunnen ook bij ons thuis ingeleverd worden.


Lieve allemaal,

Jesse, en de rest van ons gezin, waren zaterdag 18 juni vroeg uit de veren om deel te nemen aan de 5e editie van Toer de Dellen.
Jesse heeft samen met zijn vader 3 rondes gefietst, ongeveer 100 kilometer (incl. fietsen naar het terrein en weer naar huis), tijdens deze editie van Toer de Dellen. Het was een mooie dag! Wel wat regen en een zere bips, maar het is gelukt!

Onderweg op de racefiets
Onderweg op de racefiets

En toen mocht Jesse aan het eind van de dag de cheque overhandigen. Door de sponsoring van familie, vrienden, mensen en bedrijven binnen en buiten Oldebroek kon Jesse een cheque overhandigen van maar liefst €6250,- Dit is veel meer dan Jesse had durven dromen, omdat hij dit jaar ook niet zoveel tijd had om deur aan deur in het dorp op sponsorjacht te gaan. De totale opbrengst van de 5e editie is €67.050,- De volledige opbrengst gaat rechtstreeks naar KiKa.

Jullie hebben Jesse echt goed geholpen en hij wil jullie dan ook heel erg bedanken hiervoor. Zo zijn er klasgenoten op pad gegaan om sponsorgeld voor Jesse in te zamelen en hebben zelf mee gefietst of zelfs gelopen. Er heeft een collectebus op school gestaan. En er zijn zelf gemaakte kaarten verkocht en een jongen uit het dorp heeft lege flessen ingezameld en de opbrengst mocht bij zijn sponsorgeld. Ook is er heel veel geld overgemaakt en zijn er veel bedrijven die Jesse gesponsord hebben. Nogmaals bedankt!

Aan het eind van de dag gaf Lisanne Spaander nog een optreden en was de oprichter van KiKa, meneer Hirschstein aanwezig. Met hen staat Jesse op de foto met de cheque. Daarna hebben we de ballonnen voor Bram, Debora, Delano, Joppe, Marthina, Nadine, Thijn en Rosan. Deze Kanjers kenden wij, maar zijn overleden aan de gevolgen van kanker. We vinden dit altijd wel weer een heel verdrietig moment.

Samen op de foto met Lisanne Spaander en Frits Hirschstein
Samen op de foto met Lisanne Spaander en Frits Hirschstein

Jesse heeft nu na 5 x Toer de Dellen, mede dankzij jullie, al voor ruim €31.500,- bij elkaar gefietst voor KiKa.

Jesse hoopt zo dat de genezingskans omhoog gaat en dat er ooit een dag komt dat bij de kinderoncologie afdelingen komt te staan: Wegens genezing gesloten. Jesse zal zich voor KiKa in blijven zetten, zodat hij zijn steentje kan bijdragen!

Ook met de inzameling van de oude mobieltjes gaat het super! Inmiddels al over de 16.000 mobieltjes heen! De telecomshop Typhone uit Eindhoven heeft ook voor Jesse ingezameld. Het bedrijf AMP kwam vorige week donderdag deze ingezamelde mobieltjes afleveren. Het waren er 807! Een inwoner uit Wezep had nog 125 mobieltjes en als we de post vanaf vorige week donderdag meetellen zijn er in 1 week tijd 1000 mobieltjes binnen gekomen. Waarschijnlijk komt er binnenkort nog weer media-aandacht en hoopt Jesse weer tassen vol te ontvangen. Op naar de 20.000!

807 mobieltjes van Typhone
807 mobieltjes van Typhone
Tassen vol mobieltjes
Tassen vol mobieltjes

Dankpunt:

  • dat er zoveel geld voor KiKa tijdens Toer de Dellen 2016 ingezameld is en hier weer veel goede dingen meegedaan kunnen worden
  • er zoveel mensen betrokken zijn bij de inzamelingsactie van Jesse van de oude mobieltjes. Met de opbrengst hiervan kunnen er weer Opkikkerdagen georganiseerd worden en Kanjerkettingen gemaakt worden.

Gebedspunt:

  • dat ooit de dag aanbreekt dat er bij de kinderoncologie afdelingen komt te staan: Wegens genezing gesloten!

Liefs, Wichard en Thérèse

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Toer de Dellen 2016 en 1000 mobieltjes ontvangen in 1 week tijd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s