Overhandiging van de 10.000 ingezamelde mobieltjes

Uw sponsorbijdrage voor KiKa kan t/m zaterdag 21 juni overgemaakt worden op: NL23 RABO 0169 9720 62 J. Mulder o.v.v. “Sponsortocht KiKa”

Wie nog mobieltjes heeft voor Jesse kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:

Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek


 

Lieve allemaal,

Wat een belevenis was de overhandiging van de mobieltjes! Er kwam vanmiddag een busje voorrijden om de mobieltjes mee te nemen naar Klein Opkikkerland en wij hadden verwacht ook met het busje mee te rijden, maar er kwam een limousine voorrijden! Wat ontzettend gaaf!

In de limousine
In de limousine
Op de limousine
Op de limousine

 

In Klein Opkikkerland lag de rode loper uit en heeft Jesse de mobieltjes overhandigd aan Ruud Sliphorst, de directeur van de Stichting Opkikker en heeft hij met de Telegraaf en Omroep Flevoland een interview gehad. Omroep Gelderland heeft thuis bij ons al opnames gemaakt en dit item is vanavond uitgezonden. Na de interviews nog lekker een stuk van een taart gegeten die speciaal voor Jesse was gemaakt. Toen weer in de limousine richting huis, een echte feestmiddag!

De overhandiging
De overhandiging
De speciale taart
De speciale taart

Al de ingezamelde mobieltjes vertegenwoordigen een waarde van: €23.525,- Hier kunnen weer veel Opkikkerdagen mee gerealiseerd worden voor langdurig zieke kinderen. En daarom gaat Jesse ook door met inzamelen, zodat nog meer kinderen even een dagje hun ziekte kunnen vergeten. Hij heeft zijn doel bijgesteld naar 15.000 mobieltjes. Dus heeft u mobieltjes (ze mogen helemaal kapot zijn) voor Jesse dan kunt u ze afleveren/sturen naar het adres bovenaan deze pagina.

Aankomende zaterdag ook weer een hele speciale dag. Dan zal Jesse proberen om een sponsortocht (Toer de Dellen) van 120 kilometer te gaan fietsen, waarvan de volledige opbrengst voor KiKa is. Op dit moment heeft Jesse rond de €6000,- sponsorgeld. Jesse vindt het heel belangrijk om zich in te zetten voor KiKa, want hij weet dat dit geld heel hard nodig is, zodat voor andere kinderen ook een goede genezingskans mogelijk is. Hij hoopt dat steeds meer kinderen, net zoals hij, kanker kunnen overleven.

Jesse met de Bas Mulder fiets #opgeven is geen optie
Jesse met de Bas Mulder fiets #opgeven is geen optie

Wilt u samen met Jesse de strijd tegen kinderkanker winnen, dan kunt u Jesse sponsoren. U kunt een vast bedrag, en u mag zelf weten hoeveel, tot en met zaterdag 21 juni overmaken op: NL23 RABO 0169 9720 62 J. Mulder o.v.v. Sponsortocht KiKa 2015

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s