10.000 mobieltjes ingezameld door Jesse

Uw sponsorbijdrage voor KiKa kan tot en met zaterdag 21 juni overgemaakt worden op:                            NL23 RABO 0169 9720 62 J. Mulder o.v.v. “Sponsortocht KiKa”

 

Wie nog mobieltjes heeft voor Jesse kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar: Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek

Lieve allemaal,

Feest! Jesse heeft (ruim) 10.000 ingezamelde mobieltjes bij elkaar en mag vanmiddag, aan de directeur van de Stichting Opkikker, in Klein Opkikkerland in Zeewolde, de mobieltjes gaan overhandigen. Het zal een feestelijk moment worden, dus Jesse is heel benieuwd hoe het zal verlopen.

10.000 ingezamelde mobieltjes!
10.000 ingezamelde mobieltjes!
10.000 ingezamelde mobieltjes!
10.000 ingezamelde mobieltjes!

Ook de Telegraaf, Omroep Gelderland en Omroep Flevoland zijn bij dit feestje aanwezig.

En het is ook zeker een feestje waard, want Jesse is zelfs al over de 10.000 ingezamelde mobieltjes heen en al zijn ingeleverde mobieltjes vertegenwoordigen een waarde van: €23.525,-

Maar Jesse zou Jesse niet zijn, als hij niet alweer zijn doel heeft bijgesteld. Hij gaat nu voor de 15.000 mobieltjes. Dus als u mobieltjes voor Jesse heeft (en ze mogen helemaal kapot zijn) dan kunt u de mobieltjes naar het adres bovenaan deze pagina sturen of ze bij ons thuis afleveren. Zo kunt u samen met Jesse langdurige zieke kinderen een onvergetelijke dag bezorgen, zodat ze even kunnen vergeten dat ze ziek zijn!


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s