Deze week het 10.000e mobieltje en Toer de Dellen (KiKa) editie 2015

Uw sponsorbijdrage voor KiKa kan overgemaakt worden op: NL23 RABO 0169 9720 62 J. Mulder o.v.v. “Sponsortocht KiKa”

Wie nog mobieltjes heeft voor Jesse kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:

Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek


Lieve allemaal,
Mobieltjes:

Deze week zal Jesse het 10.000e ingezamelde mobieltje ontvangen en mag hij aan de directeur van de Stichting Opkikker (Ruud Sliphorst), op donderdag 18 juni, zijn ingezamelde mobieltjes gaan overhandigen.

Dit mag hij doen bij Klein Opkikkerland (de locatie waar altijd de Opkikkerdagen worden gehouden bij Center Parcs in Zeewolde). Ruud heeft aangegeven dat er een feestelijk moment van gemaakt zal worden, want op het moment dat ik het 10.000e mobieltje binnen krijgt heeft zijn inzameling €23.375 opgebracht. Dus dat is wel reden voor een feestje!

Maar Jesse gaat natuurlijk door met inzamelen. Dus op naar de 15.000! Hebt u mobieltjes voor Jesse dan kunt u deze opsturen naar adres bovenaan dit bericht.

Toer de Dellen editie 2015

Ook hoopt Jesse weer veel geld voor KiKa bij elkaar te fietsen volgende zaterdag, 20 juni, tijdens de Toer de Dellen editie 2015 (de volledige opbrengst gaat naar KiKa). Vorig jaar heeft hij 90 kilometer (3 rondes) gefietst. Dit jaar gaat hij proberen om 120 kilometer te fietsen (4 rondes). Jesse vindt het heel belangrijk om zich in te zetten voor KiKa, want hij weet dat dit geld heel hard nodig is, zodat voor andere kinderen ook een goede genezingskans mogelijk is. Hij hoopt dat steeds meer kinderen, net zoals hij, kanker kunnen overleven.

Dit jaar mag Jesse op een hele bijzondere fiets de Toer de Dellen fietsen. Hij mag fietsen op de “Bas Mulder fiets” (zie foto). Bas Mulder is op 24 jarige leeftijd overleden aan dezelfde vorm van kanker die Jesse heeft gehad (Non-Hodgkin). De Stichting B.A.S. stelt deze fiets ter beschikking om daarmee de positieve instelling van Bas in herinnering te blijven roepen. Ook wil de Stichting B.A.S. kinderen stimuleren ook te gaan fietsen. Deze fiets, speciaal gemaakt door Gazelle, is inmiddels 5 keer gebruikt door kinderen in de leeftijd rond de 10 jaar om de Alpe d’HuZes te beklimmen (Bas heeft zelf 4 keer aan de Alpe d’Huzes meegedaan), maar dit jaar mag Jesse op deze speciale fiets trainen en er de Toer de Dellen op fietsen.

Jesse met de Bas Mulder fiets #opgeven is geen optie
Jesse met de Bas Mulder fiets #opgeven is geen optie

Vanaf februari zijn wij in het dorp op pad om deur aan deur te vragen of ze Jesse willen sponsoren en Jesse heeft nu ruim €4500,- aan sponsorgeld. Maar wat zou het mooi zijn om in ieder geval €5000,- of nog meer te kunnen overhandigen op 20 juni aan KiKa. Wilt u samen met Jesse de strijd tegen kinderkanker winnen dan kunt u Jesse sponsoren. U kunt een vastbedrag, en u mag zelf weten hoeveel, tot en met vrijdag 19 juni overmaken op : NL23 RABO 0169 9720 62 J. Mulder o.v.v. “Sponsortocht KiKa”

Liefs, Thérèse en Wichard

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s