Goed nieuws!

Uw sponsorbijdrage voor KiKa kan overgemaakt worden op: NL23 RABO 0169 9720 62 J. Mulder o.v.v. “Sponsortocht KiKa”

Wie nog mobieltjes heeft voor Jesse kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:

Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek


 

Lieve allemaal,

Gisterochtend met Jesse naar het UMC in Groningen geweest voor zijn halfjaarlijkse controle. Daniël is dit keer ook mee geweest en dit vond Jesse wel heel fijn (mooie afleiding).

Wat een opluchting. Net bij de oncoloog geweest en de Jesse mag nog steeds schoon zijn! Dankbaar!
Wat een opluchting. Net bij de oncoloog geweest en de Jesse mag nog steeds schoon zijn! Dankbaar!

Naast de buikecho en thoraxfoto werd er ook onverwacht nog een hartecho uitgevoerd om te kijken of de chemo schade aan zijn hart heeft aangericht. Vervolgens naar de oncoloog (helaas niet onze eigen oncoloog). Zij had gelukkig de resultaten van de buikecho en thoraxfoto al en dit ziet er goed uit. We zijn God heel dankbaar dat de uitslagen goed mogen zijn. Dank aan Hem!

De uitslag van de hartecho was er nog niet, deze uitslag krijgen we volgende week. De oncoloog heeft ook nog gekeken naar de wondroos en de opgezette lymfeklieren in zijn lies. Zij gaf aan dat het een goed teken is dat de klieren gevoelig zijn en los van de huid liggen. Mochten de klieren over 2 weken nog groot zijn of er komt verandering dan moeten we ook Groningen inlichten gaf ze aan.

Weer een hele opluchting dat alles tot zover goed is. We hebben een zware week gehad, zelfs Jesse vond het spannend. Normaal gesproken is hij er heel nuchter onder, maar waarschijnlijk door de dikke lymfeklieren in zijn lies was hij nu toch wat gespannen.

We waarderen het enorm dat jullie weer zo hebben meegeleefd. Bedankt!

Liefs, Wichard en Thérèse

Advertenties

3 gedachtes over “Goed nieuws!

  1. Hallo jesse,
    Gelukkig dat alles weer goed is. Ikzelf mag in juli weer. Het blijft altijd spannend.Nou veel plezier met turnen en het fietsen. en er zijn weer telefoons onderweg. Tot horens groetjes Ria.

  2. Hallo Jesse en familie,

    Ik las het juist gisteren in de kerkbode van de Veluwe dat je weer terug moest en heb aan je gedacht. Goddank dat het goed mag zijn, joh! Denk aan je, hoor!
    Hartelijke groeten, Marius

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s