Toer de Dellen (KiKa)/Bas Mulder fiets, wedstrijd en mobieltjes

Uw sponsorbijdrage voor KiKa kan overgemaakt worden op: NL23 RABO 0169 9720 62 J. Mulder o.v.v. “Sponsortocht KiKa”

Wie nog mobieltjes heeft voor Jesse kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:

Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek


Lieve allemaal,

Vanaf vandaag ligt de lenteglossy Koe in de winkel. Hierin een mooi artikel over de sponsortocht die Jesse gaat fietsen en zijn motivatie. Wie weet komen er n.a.v. dit artikel weer veel mooie giften binnen, want Jesse mag zijn actie hierin ook promoten.

Artikel Koe
Artikel Koe
Lenteglossy Koe
Lenteglossy Koe

IMG_9810 kopie

We zijn ook alweer een heel aantal keren in het dorp langs de deuren geweest. Inmiddels al ruim €800,- aan sponsorgeld. Maar Jesse hoopt natuurlijk op nog veel meer. Zoals Jesse ook aangeeft in het artikel: “Ik wil dat andere zieke kinderen ook weer beter worden”. Jesse zou het super vinden als u samen met hem opstaat tegen kinderkanker.

Dit jaar mag Jesse op een hele bijzondere fiets de Toer de Dellen fietsen. Hij mag fietsen op de “Bas Mulder fiets”. Bas Mulder is op 24 jarige leeftijd overleden aan dezelfde vorm van kanker die Jesse heeft gehad (Non-Hodgkin). De Stichting B.A.S. stelt deze fiets ter beschikking om daarmee de positieve instelling van Bas in herinnering te blijven roepen. Ook wil de Stichting B.A.S. kinderen stimuleren ook te gaan fietsen. Deze fiets, speciaal gemaakt door Gazelle, is inmiddels 4 keer gebruikt door kinderen in de leeftijd rond de 10 jaar om de Alpe d’HuZes te beklimmen (Bas heeft zelf 4 keer aan de Alpe d’Huzes meegedaan), maar dit jaar mag Jesse op deze speciale fiets trainen en er de Toer de Dellen op fietsen.

Jesse is ook druk aan trainen want op zaterdag 11 april heeft hij weer een turnwedstrijd. Het gaat op dit moment heel goed met zijn conditie, dus hij kijkt uit naar deze wedstrijd.

Ook de mobieltjes blijven binnenstromen. Dagelijks ontvangt Jesse nog via de post/pakketpost mobieltjes. Ook zijn er nog een heel aantal mensen bezig met acties om mobieltjes voor Jesse in te zamelen. Er wordt o.a.op scholen voor Jesse ingezameld en een lieve meneer uit Rotterdam fietst regelmatig wijken in Rotterdam af om mobieltjes voor Jesse op te halen n.a.v. een oproep die hij had geplaatst en zo lopen er nog een heleboel initiatieven.

Iedereen namens Jesse en ons superbedankt voor jullie betrokkenheid!

Dankpunt:

– zoveel betrokkenheid van mensen die samen met Jesse zich actief inzetten om acties te ondernemen voor langdurig zieke kinderen

Gebedspunt:

– genezing voor zieke kinderen

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s