Mobieltjes en Toer de Dellen 2015

Wie nog mobieltjes heeft voor Jesse kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:
Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek

Voor regelmatige updates kunt u ook kijken op de Facebookpagina van Jesse en deze pagina liken: https://www.facebook.com/pages/Oude-mobieltjes-Jesse-Mulder-voor-goede-doelen/433989343420741

_____________________________________________________________________________________________________

Lieve allemaal,

De mobieltjes blijven binnenstromen. Op dit moment gaan we al richting de 8500. Bijna dagelijks ontvangen we met de post/pakketpost mobieltjes. Ook komen er regelmatig mensen bij ons thuis mobieltjes afleveren. Zo kreeg Jesse van de leerlingen van de Borchstee uit Elburg maar liefst 43 mobieltjes overhandigd en blijven zij voor Jesse door sparen.

Jesse en wij vinden het hartverwarmend dat er ook zoveel kinderen betrokken zijn bij de actie van Jesse en zelf of samen met klasgenoten gaan inzamelen. Ook kregen we van familie, waarvan de kinderen op school ook hebben gespaard, mobieltjes en toepasselijke cupcakes overhandigd. Ook DHL kwam laatst een doos met mobieltjes overhandigen. De mobieltjes komen echt vanuit het hele land. Jesse hoopt dit jaar de 10.000 bij elkaar te hebben en heeft al aangegeven dan zeker nog niet te stoppen met inzamelen.

Mobieltjes met een toepasselijke Opkikker cupcake
Mobieltjes met een toepasselijke Opkikker cupcake
Overhandiging DHL
Overhandiging DHL

Sinds woensdag 25 februari is de inschrijving voor de Toer de Dellen (volledige opbrengst voor KiKa) voor Jesse weer een feit. Jesse stapt op zaterdag 25 juni in zijn speciale shirt weer op de fiets en gaat 120 kilometer fietsen. Op het shirt staan de namen van de kanjers die Jesse heeft gekend maar zijn overleden aan de gevolgen van kanker. Nog steeds overlijden er 2 kinderen per week in Nederland aan de gevolgen van kanker. Daarom staat Jesse weer op tegen kinderkanker en wil bijdragen aan een hogere genezingskans voor kinderen met kanker.

Toer de Dellen shirt met de namen van de overleden kanjers
Toer de Dellen shirt met de namen van de overleden kanjers

Jesse zou het super vinden als jullie samen met hem opstaan tegen kanker door geld over te maken voor zijn sponsortocht. Inmiddels hebben we alweer bijna €350,- sponsorgeld.

Hij hoopt opnieuw op een mooi sponsorbedrag.  Alle bedragen zijn welkom. Elke euro is er weer één. Wilt u Jesse sponsoren (dit is eenmalig en voor een vast bedrag, dus niet per ronde) dan kunt u met internetbankieren uw sponsorbijdrage overmaken op:

J. Mulder, IBAN: NL23 RABO 0169 9720 62 o.v.v. “Sponsortocht KiKa”

Een gezond kind heeft 100 wensen; een ziek kind heeft er maar 1!

Het doet ons goed dat er veel mensen betrokken zijn bij al zijn acties en we hopen samen met jullie het verschil te kunnen maken. Dat er Opkikkerdagen via Stichting Opkikker mogelijk blijven, dat kinderen die chemo behandelingen moeten ondergaan een Kanjerketting (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker) kunnen krijgen en de genezingskans van kinderen door onderzoek uitgevoerd door KiKa omhoog mag gaan.

Dankpunt:

– zoveel betrokkenheid en warmte van onze medemens

Gebedspunt:

– kracht voor alle kinderen en hun dierbaren die geconfronteerd zijn met kinderkanker

– dat we samen blijven opstaan tegen kinderkanker

Liefs, Thérèse en Wichard

Advertenties

Een gedachte over “Mobieltjes en Toer de Dellen 2015

  1. Jesse je bent geweldig dat je dat allemaal doet
    goed zo .
    we sponseren je ook nog, ik zal een keer wat over maken.
    groetjes uit noordeloos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s