Media aandacht levert 1500 mobieltjes op

Wie nog mobieltjes heeft voor Jesse kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:
Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH Oldebroek

Voor regelmatige updates kunt u ook kijken op de Facebookpagina van Jesse en deze pagina liken: https://www.facebook.com/pages/Oude-mobieltjes-Jesse-Mulder-voor-goede-doelen/433989343420741

_________________________________________________________________________________________________________

Lieve allemaal,

Binnen 1 maand tijd heeft Jesse 1500 mobieltjes mogen ontvangen dankzij de aandacht van de media. En wat een aandacht! Het begon met Hart van Nederland die bij ons thuis de overhandiging van de cheque, op film heeft vastgelegd, met de opbrengst van de 5000 door Jesse ingezamelde mobieltjes. Jesse mocht aan de directeur van de Stichting Opkikker een cheque van maar liefst €13.375,- overhandigen. Vervolgens met de mensen van de Stichting Opkikker en het team van SBS een bezoek gebracht aan het recyclebedrijf, zodat Jesse een zelf eens kon zien wat er nou allemaal met de mobieltjes gedaan wordt. De volledige reportage van Hart van Nederland was te zien in de uitzending van 14 januari.

Overhandiging cheque
Overhandiging cheque

Een paar dagen later kwam een team van de NOS bij ons thuis om een mooie reportage voor het Jeugdjournaal te maken. Toen volgden de kranten. Op de voorpagina van de Huis aan Huis krant bij ons in de regio, de Kidsweek (een krant voor kinderen van 7-12 jaar), en tot slot het Reformatorisch Dagblad. En alle media hebben een oproep gedaan om mobieltjes naar Jesse te sturen. En dat merken we! Tot nu toe heeft Jesse elke dag nog een postzak vol post en ook de pakketdienst komt hier dagelijks om pakketjes af te leveren.

Opnames Jeugdjournaal
Opnames Jeugdjournaal

We vinden het hartverwarmend dat er zoveel mensen zijn die enthousiast over zijn actie zijn en mobieltjes opsturen. Ook ontvangt Jesse hele lieve brieven en kaartjes van kinderen (en ook volwassenen) die de oproep in o.a. het Jeugdjournaal hebben gezien. Zelfs op scholen zijn ze voor Jesse aan het inzamelen. Het totaal staat nu op 6483 mobieltjes. Voor regelmatige updates kunt u ook kijken op de Facebookpagina van Jesse en deze pagina liken: https://www.facebook.com/pages/Oude-mobieltjes-Jesse-Mulder-voor-goede-doelen/433989343420741

Artikel Kidsweek
Artikel Kidsweek
Artikel Huis aan Huis
Artikel Huis aan Huis
Artikel Reformatorisch Dagblad
Artikel Reformatorisch Dagblad
Artikel Reformatorisch Dagblad
Artikel Reformatorisch Dagblad

We willen iedereen bedanken die zich op wat voor manier dan ook (heeft) in(ge)zet, waardoor deze inzamelingsactie zo’n groot succes is. We hopen dat er nog heel veel mobieltjes binnen zullen komen en er veel kinderen mogen gaan genieten van een Opkikkerdag en/of een Kanjerketting kunnen krijgen.

Ook zijn we alweer bezig met de voorbereiding voor Toer de Dellen 2015. De fietstocht waarvan het volledige bedrag ten goede komt aan KiKa. Jesse wil dit jaar 4 rondes gaan fietsen en dus 120 kilometer afleggen. Vorige week zijn er foto’s van Jesse gemaakt voor het magazine KOE waar hij dit voorjaar in zal staan en zijn fietstocht mag promoten. Zo zijn we ook bezig om een fiets te regelen voor deze tocht en gaan we binnenkort weer op zoek naar sponsors die Jesse voor een vast bedrag willen sponsoren.

Fotoshoot voor het KOE magazine
Fotoshoot voor het KOE magazine

Helaas heeft Jesse de laatste tijd wel weer regelmatig last van zijn benen en hoofdpijn. Het is voor hem zo ook best een drukke periode met alle media aandacht en hij heeft op school de NIO toets (Nederlandse Intelligentietest voor Onderwijsniveau) gemaakt, daarnaast nu ook nog CITO toetsen en alvast oriënteren naar welke school hij straks zal gaan. Maar Jesse is heel dankbaar dat zoveel mensen samen met hem in actie komen voor langdurige zieke kinderen, dat geeft ook weer energie!

Dankpunten:

– zoveel betrokkenheid van mensen die samen met Jesse zich actief inzetten om actie te ondernemen voor langdurig zieke kinderen

Gebedspunt:

– genezing voor zieke kinderen

– dat Jesse zich weer fitter mag gaan voelen

Liefs, Thérèse en Wichard

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s