5000 mobieltjes, turnwedstrijd, Oudejaarsdag en overlijden oma

Wie nog mobieltjes heeft voor Jesse kan deze naast elkaar in een envelop verpakken (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) en als brievenbuspost verzenden naar:
Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH  Oldebroek

_________________________________________________________________________________________________________

Lieve allemaal,

Yes, het is zover, de 5000 mobieltjes zijn bij elkaar! Na een oproep in de Telegraaf en een oproep bij Omroep Gelderland, zijn de 5000 felbegeerde mobieltjes voor de Stichting Opkikker en de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker binnen. Maar zoals te verwachten was heeft Jesse zijn doel bijgesteld naar 7500 mobieltjes voor deze 2 hele goede doelen. Dus heeft u nog mobieltjes kunt u ze verzenden naar het adres bovenaan dit bericht.

5000 mobieltjes bij elkaar!
5000 mobieltjes bij elkaar!

Omdat het best bijzonder is dat Jesse zoveel mobieltjes heeft ingezameld, wordt hij aankomende woensdag, 14 januari, om 10.00 uur bij ons thuis opgehaald door de directeur van Stichting Opkikker, Ruud Sliphorst en krijgt hij een rondleiding bij het recyclebedrijf waar alle mobieltjes naar toe gaan. Hier mag hij ook een cheque overhandigen met het bedrag dat de mobieltjes hebben opgeleverd. De rondleiding en overhandiging zullen gefilmd en uitgezonden worden door SBS in het programma Hart van Nederland aankomende woensdagavond in de vroege uitzending.

Een paar weken geleden had Jesse in Lichtenvoorde zijn 1e wedstrijd sinds hij bij zijn nieuwe turnvereniging is begonnen. Hier is hij 5e geworden van de 17 jongens. Hij was enorm trots en wij natuurlijk ook. Het is bijzonder dat hij na zoveel chemo toch weer mooie bewegingen kan maken, in het begin zag je echt aan zijn motoriek dat deze aangetast was.

Turnwedstrijd
Turnwedstrijd

En dan Oudejaarsdag 2014, het was die dag precies 4 jaar geleden dat onze wereld op z’n kop kwam te staan. We kregen te horen dat er door een kwaadaardige tumor in de buik van Jesse geen hoop meer voor hem zou zijn. Na 5 zware chemokuren mag Jesse gelukkig nog in ons gezin zijn. Wat zijn we dankbaar!
Maar het blijft een dag vol herinneringen. Ook zijn we in gedachten bij de gezinnen die het nieuwe jaar ingaan zonder hun geliefden. We wensen hen kracht en sterkte.

Tot ons grote verdriet delen we jullie mee dat vorige week maandag de lieve overgrootmoeder van Jesse (en Nathan en Daniël) is overleden. We kwamen vaak bij haar als gezin en zullen haar erg gaan missen. Het was zo’n mensje waar je met een glimlach op je gezicht aan terug denkt. Altijd goed voor iedereen en ze liet iedereen in zijn of haar waarde. Een groot verlies. Afgelopen zaterdag is ze begraven.

Dankpunten:
– dat er zoveel mensen betrokken zijn bij acties van Jesse en hier al zoveel mooie dingen gedaan zijn met ingezamelde mobieltjes en geld
– dat Jesse weer volop kan mee turnen en het weer vol kan houden om 4 uur in de week te trainen
– kracht voor gezinnen die een dierbare moeten missen

Advertenties

4 gedachtes over “5000 mobieltjes, turnwedstrijd, Oudejaarsdag en overlijden oma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s