Interviews, leuke uitstapjes, opbrengst vakantiebijbelweek ’t Harde en controle UMCG

Lieve allemaal,

Er zijn in de afgelopen periode weer een aantal interviews geweest m.b.t. de mobieltjesactie van Jesse. O.a. met de Stentor, met de VOKK voor hun magazine Attent en vandaag met de Telegraaf. Als er geen bijzonder nieuws komt, staat Jesse morgen in de Telegraaf. Want Jesse gaat natuurlijk voor de 5000 mobieltjes! Op dit moment staat de teller op 4220, dus we hopen met al deze media aandacht dat hij zijn nieuw gestelde doel gaat halen, want Jesse wil heel graag dat andere kinderen ook kunnen genieten van een Opkikkerdag, een Kanjerketting kunnen krijgen en de genezingskans voor kinderen met kanker verder omhoog gaat.

Fotoshoot Telegraaf
Fotoshoot Telegraaf

Mobieltjes voor Jesse kunnen naast elkaar in een envelop (zonder accu en oplader, dit scheelt weer gewicht) als brievenbuspost verzonden worden naar: Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH  Oldebroek

Jesse en wij als gezin hebben weer van een aantal leuke activiteiten via de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker) mogen genieten. Zo zijn we naar Dreamnight Circus Renz geweest en mochten we een dagje mee zeilen met Piraat van Muiden. Jesse en de andere kinderen mochten met allerlei handelingen meehelpen, maar er was natuurlijk ook tijd genoeg om lekker pootje te baden en te luieren. We hebben er enorm van genoten om fijn met bemanning en de 2 andere gezinnen te genieten van een zonnige en zorgeloze dag. Als afsluiting mochten we ook nog een bezoek aan het Muiderslot brengen.

Even een handje helpen
Even een handje helpen
Lekker van het zonnetje genieten
Lekker van het zonnetje genieten
En lekker luieren
En lekker luieren

De opbrengst van de vakantiebijbelweek in ’t Harde is uitgekomen op het grandioze bedrag van €985,11 voor de Stichting Opkikker. We willen alle kinderen, ouders en organisatie van de vakantiebijbelweek hier hartelijk voor bedanken!

Ja, en dan volgende maand, op 11 november, de halfjaarlijkse controle in het UMC in Groningen om te laten onderzoeken of Jesse nog schoon mag zijn. Ook al gaat het heel goed met Jesse, toch blijven deze controles spannend. Zoals gebruikelijk is er bloedonderzoek, wordt er een buikecho en een thoraxfoto gemaakt. Daarna een gesprek met de oncoloog en dan hopen we z.s.m. de uitslagen te krijgen.

We hopen weer op een heleboel mobieltjes en houden jullie op de hoogte van de uitslagen van de onderzoeken.

Gebedspunt:

– dat uit de controles mag blijken dat Jesse nog schoon mag zijn

Dankpunt:

– dat er zoveel betrokkenheid is bij alle acties van Jesse en hiermee weer veel kinderen van een zorgeloze Opkikkerdag kunnen genieten, een Kanjerketting kunnen ontvangen en de genezingskans voor kinderen verder omhoog kan.

– dat het zo goed met de gezondheid van Jesse gaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s