Vakantie, 4000 mobieltjes, Blauwvingerrally en bijna jarig.

Lieve allemaal,
Sinds een paar weken weer terug na 3 heerlijke weken in Italië. We verbleven in het plaatsje Saliceto in ons vrijstaand gehuurde huis Casa Barbabella. We zijn een heel aantal dagen op pad geweest en hebben veel gezien van de mooie omgeving van Piemonte en Ligurië. Ook zijn we nog een dag afgereisd naar Monaco. Wat een belevenis om hier een dagje rond te kijken. Vooral veel mooie auto’s o.a. een Bugatti Veyron. Deze auto haalt een snelheid boven de 400 km. per uur en kost meer dan een miljoen euro.
We hebben genoten van het mooie weer, de schitterende omgeving, maar vooral genoten van elkaar!
Casa Barbabella
Casa Barbabella
Monaco
Monaco
Bugatti Veyron
Bugatti Veyron
Direct de volgende dag na thuiskomst naar de Vakantiebijbelweek in ’t Harde. Jesse heeft uitleg gegeven over zijn actie voor de Stichting Opkikker, want de kinderen hebben tijdens deze week geld en mobieltjes ingezameld voor zijn actie. Nu al een opbrengst van meer dan €700,- en de rest van deze maand kunnen er nog steeds statiegeldbonnetjes bij de Boni in ’t Harde worden ingeleverd voor de actie van Jesse, dus we zijn benieuwd naar het eindbedrag. Ja, en dan zijn er ook nog 30 mobieltjes ingeleverd door de kinderen en hier zat het het 4000e mobieltje bij. We hopen binnenkort in de media weer wat aandacht te krijgen, want het nieuwe doel van Jesse is OP NAAR DE 5000!
De ingezamelde mobieljtes tijdens de
De ingezamelde mobieljtes tijdens de
Vakantiebijbelweek in ’t Harde.
En dan de Blauwvingerrally op 6 september, wat heeft Jesse hier lang naar uitgekeken. Hij is die dag op pad geweest in een Ferrari 550 Barchetta. Als tussenstop mochten de kinderen ook nog zelf rijden in een Furori race-auto. Aan de glimlach op zijn gezicht is wel te zien, dat hij dit erg leuk vond. Na afloop van de dag kwamen de auto’s door de winkelstraat van Zwolle (Diezerstraat) weer terug. Na een hapje en drankje ook nog even op de foto met zijn vriendinnetje Sandra Klunder (gastvrouw van het groepje van Jesse). En tot slot nog op de foto met een gloednieuwe Ferrari F12 Berlinetta. Voor Jesse weer een dag die lang in zijn herinnering zal blijven.
Ferrari 550 Barchetta
Ferrari 550 Barchetta
Zelf rijden in een Furori race-auto
Zelf rijden in een Furori race-auto
Jesse met zijn vriendinnetje Sandra
Jesse met zijn vriendinnetje Sandra
Ferrari F12 Berlinetta
Ferrari F12 Berlinetta
Ja en dan is onze kanjer alweer bijna jarig. Zondag 21 september mag Jesse 11 jaar worden. Wat is de dag dat hij jarig mag zijn nu toch bijzonder voor ons. Het gaat ook heel goed met Jesse, de klachten worden steeds minder. We zijn dankbaar en blij, maar vooral in de aanloop naar en tijdens zijn verjaardag zijn onze gedachten ook bij die dappere kanjers die het niet hebben gered. Lieve Bram, Debora, Delano, Joppe, Marthina, Nadine, Rosan en Thijn jullie leven voort in onze gedachten en harten.
Gebedspunt:
– kracht voor alle dierbaren van de kinderen die de strijd tegen kanker hebben verloren
– geld en kennis om de genezingskans voor kinderen met kanker te verhogen
Dankpunt:
– dat Jesse in goede gezondheid zijn 11 verjaardag mag vieren
– dat het zo goed met Jesse mag gaan
Liefs,
Thérèse en Wichard
Advertenties

2 gedachtes over “Vakantie, 4000 mobieltjes, Blauwvingerrally en bijna jarig.

  1. Lieve familie, wat mooi om altijd die grote glimlach op Jesse zijn gezicht te zien, dat geeft je zoveel kracht en energie volgens mij….
    Lieve Jesse, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een knallende dag van en we kunnen alleen maar zeggen dat we het enorm bijzonder vinden dat al die kanjers die het niet overleefd hebben nog zo in jullie herinneringen en verhalen voortleven. Dat doet ons zo goed… bedankt! En nu weer verder met taart eten!!!
    Ferdi, Jorita, Laurie, Jaron en Thijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s