Toer de Dellen 2014, clubkampioenschap turnen, Fitness test A en Dreamnight at Walibi

Lieve allemaal,

Vanaf februari bij duizenden huizen in het dorp langs geweest met de vraag aan de bewoners of ze Jesse wilden sponsoren. Honderden bedrijven aangeschreven, facebookberichten geplaatst en de media gezocht. En dan de spontaan opgezette acties door andere mensen om voor Jesse sponsorgeld bij elkaar te verzamelen. Zoals het feest van Hulptroep FM, een moeder van een klasgenoot van Jesse die spulletjes gemaakt heeft en deze verkocht heeft en het geld als sponsorgeld aan Jesse heeft overhandigd. En ook mensen die wij helemaal niet of oppervlakkig kennen en Jesse mooie sponsorbedragen kwamen overhandigen. Hartverwarmend! En ook maanden van trainen, maar toen was het dan gister (21 juni) na maanden van voorbereiding zover. De 3e editie van Toer de Dellen!

’s Ochtends om 8.30 uur richting voetbalveld Owios. Om 09.00 uur zijn Jesse en Wichard hier gestart voor hun eerste ronde. Na 1 stop hebben ze aansluitend hun 2e ronde gereden. Na deze eerste 60 kilometer zijn we naar huis gefietst, hebben wat gegeten en toen weer richting Owios om te starten voor de 3e ronde. Deze ronde hebben ze rustig gefietst. Jesse had het de laatste ronde soms wel wat zwaar, maar was zeker niet kapot, toen hij na de 3 rondes binnenkwam.

Jesse bijna bij de finish na de 2e ronde
Jesse bijna bij de finish na de 2e ronde
Jesse en Wichard binnen na de 3e ronde.
Jesse en Wichard binnen na de 3e ronde.

Wat deze dag voor ons heel speciaal maakte is dat er 2 moeders van 2 van de overleden kinderen, waarvan Jesse de naam op het shirt had, aanwezig waren.

Jesse in het shirt met de kanjers die wij in ons hart hebben gesloten.
Jesse in het shirt met de kanjers die wij in ons hart hebben gesloten.

En dan het moment waarop Jesse zijn cheque mocht overhandigen met het mooie sponsorbedrag van €12.666,15. Dit was voor ons ook ver boven verwachting! Jesse heeft nog een ballonvaart gewonnen, omdat hij het hoogste sponsorbedrag had. En er komt nog steeds geld binnen n.a.v. aandacht op de site van Hart van Nederland en een live interview dat Jesse en Wichard afgelopen donderdag hebben gehad bij Omroep Gelderland. Dus af en toe wordt het sponsorbedrag nog bijgewerkt op het weblog.

Jesse maakt zijn sponsorbedrag bekend.
Jesse maakt zijn sponsorbedrag bekend.

We willen iedereen hartelijk bedanken die Jesse op wat voor manier dan ook, met geld, fietskleding, training, ter beschikking stellen van prijzen, lenen van fiets en Tacx hebben gesponsord. Iedereen bedankt voor de betrokkenheid. En dat alles zodat de genezingskans verder omhoog kan en moet! Wij hebben echt het gevoel dat we samen met onze medemens ,door zoveel betrokkenheid, opstaan tegen kinderkanker!

De totale opbrengst van deze editie Toer de Dellen is: €61.850,- En geweldig bedrag! Na het bekendmaken van de totale opbrengst werden de ballonnen opgelaten. Jesse en ik hebben deze ballon ter nagedachtenis van Bram, Debora, Delano, Joppe, Marthina, Nadine, Rosan en Thijn opgelaten. Kanjers die wij ons harten hebben gesloten en nooit zullen vergeten.

Toen we thuis kwamen direct bij degene die thuis waren de prijzen rondgebracht n.a.v. de raad-actie. Iedereen die hieraan mee heeft gedaan, willen we ook hartelijk bedanken.

Jesse had vorige week zaterdag clubkampioenschap van turnen. Hier heeft hij de 2e plaatst gehaald en is hier heel blij mee. We zien dat zijn conditie en motoriek heel goed bijgekomen zijn.

Jesse tijdens clubkampioenkampioenschap.
Jesse tijdens clubkampioenkampioenschap.

Ook heeft hij bij sportschool Contour in Oldebroek zijn Fitness test A gehaald. Hij heeft in de afgelopen maanden (als sponsoring voor Toer de Dellen) een zodanig programma afgewerkt, dat hij afgelopen dinsdag deze test mocht doen. Op bepaalde onderdelen had hij het heel zwaar, maar hij heeft het gehaald en mag best trots zijn, want hij heeft hier hard voor moeten werken.

Jesse tijdens een onderdeel voor zijn Fitness A test
Jesse tijdens een onderdeel voor zijn Fitness test A

 

Jesse tijdens een onderdeel voor zijn Fitness A test
Jesse tijdens een onderdeel voor zijn Fitness test A
De overhandiging van het Fitness test A diploma.
De overhandiging van het Fitness test A diploma.

En dan moet er natuurlijk af en toe een relaxmomentje zijn. Afgelopen vrijdagavond mochten we op uitnodiging van de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker naar Dreamnight at Walibi. Walibi was van 18.00 uur tot 21.00 uur speciaal geopend voor genodigden. Hier heeft hij heerlijk rondgehuppeld en plezier gehad. Hij lag wel pas om 22.00 uur in bed, maar was gelukkig de volgende dag toen hij opstond weer fit, zodat hij fris aan Toer de Dellen kon beginnen.

Ja, en dan hebben we het als gezin toch alweer over de 4e editie van Toer de Dellen gehad op zaterdag 20 juni 2015. Zoals het er nu voor staat heeft Jesse het voornemen om dan 4 rondes te fietsen (120 kilometer). We zullen zien, we gaan het nu eerst even rustig aan doen en nagenieten van deze mooie en emotionele 3e editie van Toer de Dellen. Geniet van elkaar en het leven!

Dankpunt:

– het enorme bedrag voor KiKa waar veel goede dingen mee gedaan kunnen worden

– dat Jesse de kracht en energie had om de 3 rondes te fietsen

Gebedspunt:

– kracht voor alle mensen die geconfronteerd zijn met kinderkanker

– dat we samen blijven opstaan tegen kinderkanker

Liefs, Thérèse en Wichard

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Toer de Dellen 2014, clubkampioenschap turnen, Fitness test A en Dreamnight at Walibi

  1. Hallo Jesse,

    Ik wil je bij deze van harte feliciteren met het behaalde resultaat van het sponsor geld en je hebt heel goed je best gedaan met het fietsen. Hopelijk ben je er volgend jaar weer bij.Groetjes Ria Aarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s