Het is bijna zover!

Lieve mensen,

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, Toer de Dellen 2014! De sponsortocht waarvan de volledige opbrengst naar KiKa (Kinderen Kankervrij) gaat! De editie waar Jesse 90 kilometer op de racefiets met zijn vader zal afleggen, om zoveel mogelijk geld voor KiKa bij elkaar te fietsen. En we kunnen verklappen dat het al een heel mooi bedrag is, maar i.v.m. zijn raadactie, zullen we aankomende zaterdag zijn totale sponsorbedrag bekend gaan maken.

Afgelopen weekend en gister hebben we mensen op bezoek gehad, die Jesse kennen van zijn televisie uitzending in Hart van Nederland op 29 januari voor zijn oproep om oude mobieltjes naar hem in te sturen en daarnaast iemand die Jesse kent van de Blauwvinger Rally van vorig jaar. We zijn enorm onder de indruk, want samen hadden zij voor meer dan €1000 aan sponsorgeld voor zijn deelname aan Toer de Dellen. Het is zo hartverwarmend dat er ook zoveel mensen, die wij niet kennen, acties opzetten en geld voor KiKa inzamelen. Zelfs kinderen halen geld uit hun spaarpot om Jesse te sponsoren. Wij zijn enorm dankbaar met iedere euro die binnenkomt voor dit goede doel!

 

Jesse in het speciaal voor hem gemaakt shirt met de namen van de kanjer die hij heeft gekend, maar inmiddels aan de gevolgen van kanker zijn overleden.
Jesse in het speciaal voor hem gemaakt shirt met de namen van de kanjer die hij heeft gekend, maar inmiddels aan de gevolgen van kanker zijn overleden.
Toer de Dellen shirt met de namen van de overleden kanjers
Toer de Dellen shirt met de namen van de overleden kanjers

Als het goed is schenkt Hart van Nederland vandaag op hun site nog aandacht aan zijn deelname d.m.v. video opnames die we gemaakt hebben tijdens zijn training bij de sportschool en op die fiets. Ook mag hij aankomende donderdag live in de studio bij Omroep Gelderland nog een oproep doen voor sponsoring en zal hij ook vertellen waarom zijn hart bij KiKa ligt.

Jesse kan nog tot en met zaterdag 21 juni gesponsord worden. U kunt u vaste sponsorbedrag overmaken op:

J. Mulder, IBAN: NL23 RABO 0169 9720 62 o.v.v. “KiKa”.

Wij voelen ons heel dankbaar, dat wij na zo’n zware periode, waarin we nu kunnen zeggen dat het goed gaat met Jesse, na al zijn zware chemo, ons kunnen inzetten voor andere kinderen. Helaas had Jesse afgelopen weekend weer een slechte nacht met ontzettende hoofdpijn (als gevolg van de chemo), maar nu gaat het weer goed met hem.

We hopen dat de genezingskans snel verder omhoog mag gaan, want in Nederland sterft er om de 2-3 dagen nog een kind aan de gevolgen van kanker. Dus Jesse zou het super vinden als jullie samen met hem opstaan tegen kanker door geld over te maken voor zijn sponsortocht.

Ook zamelt Jesse dus nog steeds mobieltjes in voor de Stichting Opkikker en de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker. Heeft u nog mobieltjes (mogen helemaal kapot zijn) liggen, kunt u deze opsturen in een envelop als brievenbuspost (zonder oplader en accu, dit scheelt weer gewicht) naar: Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH  Oldebroek

Dankpunt:

-zoveel betrokkenheid

Gebedspunt:

-dat de genezingkans in de komende jaren fors omhoog mag gaan

-dat Jesse zich zaterdag fit mag voelen

Liefs, Thérèse en Wichard

Advertenties

Een gedachte over “Het is bijna zover!

  1. Geweldig als we dit allemaal lezen ,hoe jullie inzet is geweest,
    vooral Jesse,in een woord geweldig, en ook voor het mooie bedrag.
    God is goed dat Hj het gezegend heeft, en ook voor de moeders die er bij mochten zijn,
    voor hen was het dubbel. maar fijn dat jullie die kinderen niet vergeten zijn,
    Ze juichen nu bij hun Heer en Heiland. gepreze.n zij zijn naam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s