Samenloop voor Hoop (KWF) en raad voor €1,- het sponsorbedrag van Jesse en win een mooie prijs!

Lieve allemaal,

Zaterdag 24 mei meegelopen met de Samenloop voor Hoop, waarvan de opbrengst gaat naar KWF. Tijdens de Samenloop lopen de teams 24 uur lang. De 24 uur staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Wij liepen met het team Mama’s van M2 mee. M2 is de oncologische afdeling waar Jesse in Groningen destijds lag. Met een heel aantal moeders uit het jaar 2011 hebben we deze Samenloop gelopen. De Samenloop is gestart met de Openingsceremonie met survivors. Samen met 2 andere kinderen van de afdeling M2 heeft Jesse de survivorronde gelopen. Een emotionele ronde, met een blij hart, maar ook in gedachten bij de 8 kanjers waarmee wij zo graag deze ronde hadden willen lopen.

De survivorronde tijdens de Samenloop voor Hoop
De survivorronde tijdens de Samenloop voor Hoop

Deze kanjers hebben wij ’s avonds speciaal herdacht met een door Jesse en mij beschreven kaarsenzak tijdens de kaarsenceremonie ’s avonds. Er stonden meer dan 1750 kaarsenzakken langs de baan waar werd gelopen om de overledenen te herdenken.

De kaarsenceremonie tijdens de Samenloop voor Hoop
De kaarsenceremonie tijdens de Samenloop voor Hoop

Jesse is nog steeds volop in actie om sponsoren te vinden voor zijn deelname aan Toer de Dellen. Daarnaast heeft hij zelf een nieuwe actie bedacht:

Raad voor €1,- het sponsorbedrag van Jesse voor Toer de Dellen
Raad voor €1,- het sponsorbedrag van Jesse voor Toer de Dellen

Raad voor €1,- het sponsorbedrag van Jesse voor Toer de Dellen (KiKa) en win een mooie prijs!

Begin mei had Jesse €8322,25 aan sponsorgeld (volledige opbrengst gaat naar KiKa) bij elkaar voor zijn deelname aan Toer de Dellen op zaterdag 21 juni. Sinds begin mei werkt Jesse de stand van zijn sponsorgeld niet meer bij i.v.m. zijn nieuwe actie.

Voor €1,- kunt u raden wat zijn sponsorbedrag op 21 juni zal zijn. De drie personen die dit goed hebben of hier het dichtst bij zitten kunnen de volgende beschikbare gestelde prijzen winnen:

1. Waardebon van Bon Ami ter waarde van €25,-

2. Waardebon van modehuis Vaessen ter waarde van €20,-

3. Toer de Dellen taart van bakkerij Schuld

Als u aan de raad-actie mee wilt doen, kunt u of een briefje (samen met €1,-) bij ons door de brievenbus doen (van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH in Oldebroek), of u schrijft €1,- op het volgende rekeningnummer over:

J. Mulder, IBAN: NL23 RABO 0169 9720 62 o.v.v. “Raad-actie Toer de Dellen”.

In beide gevallen uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en het totale sponsorbedrag van Jesse vermelden. Op 21 juni maken we de winnaars bekend en wordt er contact met de winnaar opgenomen.

Naast de “raad-actie” kunt u Jesse natuurlijk ook nog steeds sponsoren voor een vast bedrag (volledig vrij invulbaar, elke euro is er weer 1!) U kunt uw bijdrage overmaken op bovengenoemd rekeningnummer of thuis bij ons afleveren.

Jesse hoopt dat er veel mensen samen met hem opstaan tegen kinderkanker.

Dankpunt:

– dat we mee mochten lopen met de survivorronde

– dat het goed gaat met Jesse

Gebedspunt:

– kracht voor de ouders van kinderen die aan de gevolgen van kanker zijn overleden en kracht voor ieder ander die een dierbare verloren is aan deze ziekte

– dat er veel geld binnen mag komen voor KiKa en KWF, zodat de genezingskans omhoog kan

Liefs, Thérèse en Wichard

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s