Goed nieuws, Jesse mag nog steeds schoon zijn!

Dankbaar!
Op de terugweg vanuit Groningen werden we door Edith van de oncologiepoli gebeld. We schrokken eerst wel, want de vorige keren moesten we altijd een aantal dagen wachten op de uitslag. Maar gelukkig waren alle uitslagen goed!
Er is eerst bloed geprikt. Daarna is de buikecho gemaakt. Ze bekijken dan of ze lymfeklieren zien de vergroot zijn, want dit zou uit kunnen groeien tot een tumor. Aansluitend een thoraxfoto (omdat Jesse destijds actieve kankercellen in zijn longvocht had zitten) en daarna gesprek en onderzoek door zijn oncoloog.
Alleen zijn Hb was een beetje aan de krappe kant. En tijdens de echo zag de radioloog dat Jesse een grote milt heeft (dat wisten we al), maar hij heeft ook nog een aantal kleine miltjes. Waarschijnlijk omdat zijn milt destijds door de grote tumor (13 cm.) in de verdrukking heeft gezeten. Dit maakt verder niet uit.

Na dit goede nieuws lekker even bij de McDonalds gegeten.
Dankpunt: dat Jesse nog steeds schoon mag zijn en het op dit moment heel goed met hem gaat
Gebedspunt: kracht voor al de kinderen die nu in behandeling zijn (waarvan we er een aantal vandaag op de oncologiepoli zagen, dit is weer erg confronterend)
Liefs,
Thérèse en Wichard

 

Advertenties

Een gedachte over “Goed nieuws, Jesse mag nog steeds schoon zijn!

  1. Wat fijn dat het zo goed mag zijn. De Heere alleen alle eer. Weet dat, al kennen we elkaar helemaal niet, toch met jullie meeleven, hoor! Doe de kleine man maar de hartelijke groeten van ons.
    Marius en Anita van der Valk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s