De 2000 mobieltjes zijn binnen, nu op naar de volgende 2000!

Lieve mensen,

Gister heeft Jesse het 2000e mobieltje binnengekregen. Hij was net bezig met een interview voor de Stentor toen de bel ging. Een voor ons bijzondere en dierbare dorpsgenoot kwam het 2000e mobieltje afleveren. Jesse heeft opnieuw zijn doel bijgesteld en geeft aan nu te gaan voor de volgende 2000!

Aan de media-aandacht zal het niet liggen. Het begon gistermiddag met een interview op de televisie voor Omroep Gelderland (uitgezonden gisteravond om 18.00 uur) en daarna kwam er een verslaggever van de Stentor. Vanmiddag is er naast het artikel, dat morgen in de Stentor wordt geplaatst, ook nog een filmpje door de Stentor op school gemaakt (zie hieronder). De kinderen noemen Jesse al een BG-er (Bekende Gelderlander 🙂 ).

Filmpje mobieltjes inzamelingsactie op CNS de Regenboogschool

Morgen komen er mensen van het programma Hart van Nederland afreizen naar de van Asch van Wijcklaan en zullen dan opname’s maken die morgenavond bij SBS6 om 19.00 uur uitgezonden zullen worden. En dan morgenmiddag aansluitend nog een interview met een verslaggever van de Telegraaf. Hij heeft het er maar druk mee.

Hij vindt het heel leuk om dit allemaal te doen, en hoopt op veel mobieltjes, zodat er weer veel mooi Opkikkerdagen voor kinderen georganiseerd kunnen worden. En dat er met de opbrengst Kanjerkettingen via de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker) beschikbaar blijven.

Heeft u mobieltjes voor Jesse, dan kunt u deze afleveren of verzenden naar:

Jesse Mulder, van Asch van Wijcklaan 20, 8096 AH  Oldebroek

De mobieltjes kunnen zonder oplader en accu in een envelop als brievenbuspost verzonden worden.

Heeft nu nog vragen, dan kunt u een mailtje sturen naar: therese.mulder@solcon.nl

Liefs,

Thérèse en Wichard

Advertenties

2 gedachtes over “De 2000 mobieltjes zijn binnen, nu op naar de volgende 2000!

  1. Wat een goed nieuws na zo.n grote ingreep, al hoop je altijd op een nog beter resultaat. Maar wie weet er is zoveel ontwikkeling in de medische wereld. Wij zullen ook even kijken naar onze oude mobieltjes en eventueel opsturen, volgens mij hebben wij de opladers ook nog.

    Groetjes en succes met de actie.

    Hans en Willy van Weelderen

  2. Wat goed dat je dit doet. Petje af, hoor. Wij sturen je onze oude mobieltjes ook op. Wij hopen dat het nu goed gaat met jou en wensen je een hele mooie toekomst toe en veel succes met de inzameling van de mobieltjes waar je weer heel wat kinderen blij kunt maken.
    Ben en Carina Maes uit Berkel Enschot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s