Kinderarts, mobieltjesactie en Toer de Dellen 2014

Lieve mensen,

Aanstaande maandag moet Jesse naar de kinderarts in Zwolle n.a.v. een doorverwijzing van zijn oncoloog. Dit omdat Jesse toch na de chemo kuren nog een aantal klachten blijft houden. Dit is o.a. vermoeidheid en erge hoofdpijn. De laatste tijd is Jesse wel weer vaker vermoeid dan een aantal weken geleden. Verder gaat het heel goed met hem en is hij goed op dreef met zijn acties.

Op dit moment heeft hij 1909 mobieltjes, dus het aantal van 2000 gaat hij vast binnenkort wel halen! Hij vindt het super dat er nog steeds zoveel mensen aan hem denken als ze een oud mobieltje hebben. Op dit moment staat hij ook in het AD met zijn oproep. Dus we zijn heel benieuwd of er weer veel binnen gaan komen. Jesse kan dan bijna niet wachten totdat de postbode geweest is. Bij zijn vorige oproep in het AD (vorig jaar maart) zijn er iets meer dan 160 mobieltjes binnengekomen.

Ook is gister de racefiets voor Toer de Dellen 2014 (zaterdag 21 juni 2014) bij Dickhof in Oosterwolde weer geregeld. Jesse krijgt wederom een goede racefiets te leen. En natuurlijk zoekt hij weer sponsoren die hem voor een vast bedrag willen sponsoren. Vorig jaar heeft hij het mooie bedrag van €5335,00 aan sponsorgeld bij elkaar gefietst. Hij hoopt dit jaar opnieuw op een mooi bedrag. Hij is zelfs van plan dit jaar 3 rondjes te fietsen en dus een afstand van 90 kilometer af te leggen. De volledige opbrengst is opnieuw volledig voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Dus mocht u Jesse willen sponsoren kunt u ons mailen (therese.mulder@solcon.nl) of bellen voor informatie 0525-631107.

IMG_4314

Liefs,

Wichard en Thérèse

Advertenties

Een gedachte over “Kinderarts, mobieltjesactie en Toer de Dellen 2014

  1. Wat een topper is Jesse toch, zo inzetten voor de medemens!
    Sterkte bij het consult bij kinderarts! Hopelijk voelt hij zich gauw topfit,
    liefs Edith

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s