Teller mobieltjesactie: 1813

Lieve mensen,

Het loopt heel goed met de mobieltjesactie, mede door de publiciteit, staat de teller inmiddels op 1813. Jesse heeft vorige week met een artikel in een regionale krant gestaan en gister opnieuw in een andere regionale krant (zie hieronder 1 van de artikelen). De eerste mensen stonden vanochtend om 08.00 uur al aan de deur met mobieltjes. Hij heeft er nu in 1 maand tijd alweer 100 mobieltjes bij, dus al dat zo doorgaat, haalt hij zijn doel wel. Maar Jesse heeft doelen om bij te stellen, dus we zullen zien……

WEZEP – Jesse Mulder uit Oldebroek zet zich sinds eind 2011 in als Ambassadeur voor de Stichting Opkikker door onder andere oude mobieltjes in te zamelen. ,,Sinds kort zamel ik ook voor de VOKK (Vereniging Ouders Kinderen en Kanker) in.
In 2011 was ik heel  vaak in het ziekenhuis om te genezen van de ziekte kanker. Toen ik klaar was met de behandelingen kreeg ik  van de Stichting Opkikker een Opkikkerdag. Dit was een hele bijzondere dag vol verrassingen. Ik mocht mee achterop een Harley, heb gevlogen in een helikopter, ben mee geweest  in een supersnelle sportauto en mocht forel gaan vissen. De VOKK maakte mijn Kanjerketting mogelijk.” Aan de ketting zitten beloningskralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz. ,,Zo vertelt de ketting mijn verhaal. Inmiddels heb ik iets meer dan 1700 mobieltjes bij elkaar en mijn doel is om er in ieder geval 2000 in te zamelen.” Een mobiel levert 3 euro. Met deze opbrengst kunnen nog meer kinderen die ziek zijn of ziek zijn geweest ook een Opkikkerdag meemaken en/of een Kralenketting krijgen. De mobieltjes kunnen ingeleverd worden bij de:
Emté in Oldebroek
CNS de Regenboog in Oldebroek
Boni in ’t Harde
Boni in Elburg
Nuborgh College Oostenlicht in Elburg
Plus in Wezep

Op de genoemde inleverplekken van de winkels,  staat een speciale Stichting Opkikkerdoos op de tafel dichtbij de kassa’s. ,,De mobieltjes mogen ook bij mij thuis worden ingeleverd aan de van Asch van Wijcklaan 20 in Oldebroek. 
Ik zou het heel fijn vinden als u mij, maar hiermee vooral ook andere kinderen, verder helpt!
Op mijn weblog:  jessemulder.wordpress.com zal ik ook aangeven hoe het met de inzameling gaat.”

Met Jesse gaat het op dit moment best goed. Laatst heeft hij nog een nacht gehad waarin hij wakker werd van de hoofdpijn en huilend aan ons bed stond. We hebben vandaag nog contact met Groningen opgenomen, omdat we nog steeds geen bericht over de vervolgonderzoeken hebben. De aanvraag vanuit Groningen is pas afgelopen maandag naar Zwolle verzonden, dus we zullen nog even moeten afwachten totdat we bericht vanuit Zwolle ontvangen.

Anderhalve week geleden heeft Jesse zijn 2e turnwedstrijd gehad, nadat hij beter was. Van de 15 deelnemer in zijn categorie heeft hij de 6e plaats gehaald, we zijn dan ook heel trots op hem. Hij heeft er zelf ook erg van genoten, en was heel blij met zijn 6e plaats.

Jesse in actie in de ringen
Jesse in actie in de ringen
 
Jesse in actie op de hoge rekstok
Jesse in actie op de hoge rekstok

We willen jullie gezegende feestdagen en een gezond 2014 toewensen. Zodra er mobieltjesnieuws of nieuws vanuit Zwolle is, zullen we het weblog weer bijwerken.

Liefs, Wichard en Thérèse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s