Controle Groningen en mobieltjes gezocht

Lieve mensen,

Tijdens de 10e verjaardag van Jesse verbleven wij in Center Parcs. Wij waren hier voor het Geef en Neem het ervan weekend. Je huurt dan een huisje en deze opbrengst schenkt Center Parcs aan de Stichting Opkikker. Helaas kwam Jesse op zijn verjaardag ’s ochtends met koorts uit bed. Na een dosis paracetamol knapte hij aan het eind van de ochtend op en konden we op het terrein bij de Eemhof een aantal activiteiten deelnemen. Er werd ook een nog een mooi Goofy ballon voor Jesse gemaakt.

Jippie, 10 jaar!
Jippie, 10 jaar!

 

Het begin van een prachtige Goofy ballon.
Het begin van een prachtige Goofy ballon.

’s Middags zijn we vertrokken naar Aviodrome in Lelystad. Hier hebben we ons ook prima vermaakt. Ondanks het dipje hebben we enorm van het weekend genoten.

Bezoek aan het Aviodrome.
Bezoek aan het Aviodrome.

 

Aan deze mitrailleur kon onze "soldaat" in het Aviodrome natuurlijk niet voorbij lopen.
Aan deze mitrailleur kon onze “soldaat” in het Aviodrome natuurlijk niet voorbij lopen.

 

Hier het feestvarken en het eindresultaat van Goofy.
Hier het feestvarken en eindresultaat van Goofy.

Aankomende dinsdag, 12 november, gaan we naar UMC in Groningen voor de standaard controle’s (buikecho, thoraxfoto, bloedprikken en controle door de oncoloog). We vinden het allemaal best spannend, omdat er voor het eerst een half jaar tussen de controle’s zit i.p.v. 3 maand. Jesse voelt zich gelukkig verder goed en heeft geen klachten.

Toch merken we (Wichard en Thérèse) dat we nog niet “de oude” zijn. De afgelopen ruim 2 en half jaar heeft zo’n impact op ons leven. We zijn ontzettend dankbaar, dat Jesse nog mag leven, maar het is geestelijk toch moeilijk te verwerken. Ondanks onze ups en downs proberen we er voor de elkaar en de medemens te zijn.

En dan is Jesse nog steeds volop met acties bezig. Onder andere zijn mobieltjesactie. Hij zamelde voor de Stichting Opkikker (bezorgen kinderen een onvergetelijke dag vol verrassingen) en gaat nu ook voor de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker (steunt gezinnen met een kind met kanker en werkt aan optimale zorg voor een kind in alle fasen, ook na behandeling) mobieltjes inzamelen. Hij heeft inmiddels al bijna 1700 mobieltjes ingezameld, maar gaat voor de 2000. Een mobieltje levert €3,00 op en mag helemaal kapot zijn, het gaat om de grondstoffen in het mobieltje. Helpen jullie Jesse? De mobieltjes kunnen bij de Emté in Oldebroek worden ingeleverd of kunnen aan de Van Asch van Wijcklaan 20 worden afgeleverd. Namens Jesse alvast hartelijk bedankt.

Op naar de 2000 mobieltjes!
Op naar de 2000 mobieltjes!

Zodra we na de controle van 12 november meer weten, zullen we het weblog bijwerken.

Liefs, Wichard en Thérèse

Gebedspunt:

– dat na controle mag blijken dat Jesse schoon nog mag zijn

 

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Controle Groningen en mobieltjes gezocht

  1. Oef zeker weer heel erg spannend. Sterkte Jesse en voor jullie als ouders natuurlijk ook. We denken aan jullie ook in het gebed. Heer verhoog Uw naam door Jesse heen! Dat het getuigenis mag blijven klinken hoe groot en genadig U wilt zijn voor ons!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s