Blauwvingerrally, geluksletter en bijna jarig!

Lieve mensen,

Jesse heeft zaterdag 7 september de dag van zijn leven gehad. Hij mocht deelnemen aan de Blauwvingerrally. Dit is een onvergetelijk autorit voor kinderen die ziek of ziek zijn geweest. De chauffeurs van de auto’s stellen voor deze dag hun auto en tijd ter beschikking om met de kinderen op pad te gaan. ’s Ochtends na de aanmelding trok ieder kind  met de ogen dicht een keycord en hier zat het nummer van de betreffende auto aan. Dit nummer was terug te vinden op de auto. Jesse trok het nummer dat hoorde bij een Dodge Viper. Hier is hij de hele dag in op pad geweest en mocht d.m.v. een I pad helpen navigeren. Onderweg zijn er de nodige stops gemaakt voor een lekker hapje en leuke activiteiten. Hij heeft een geweldige dag gehad en is de mensen van de organisatie, zijn chauffeur Bart en de sponsoren heel dankbaar dat hij hieraan mocht deelnemen.

Vandaag op pad met een deze coole Dodge Viper!
Vandaag op pad met een deze coole Dodge Viper!
Ook nog even op de foto in deze Lamborghini.
Ook nog even op de foto in deze Lamborghini.
Klaar voor vertrek. De rondrit gaat beginnen!
Klaar voor vertrek. De rondrit gaat beginnen!

Verder gaat het op dit moment heel goed met Jesse. Hij is afgelopen zaterdag mee geweest naar het kinderdagverblijf/BSO/peuterspeelzaal Ut Trepke in Voorst, waar een verkoop was van o.a. speelgoed en polsbandjes t.b.v. de Kanjerketting. We hadden hiervoor posters uitgedraaid waar hij een aantal keren afgebeeld staat met de Kanjerketting tijdens zijn behandelingen. Je ziet dan weer de beelden waar hij opstaat met zijn kale koppie. Ook had hij zijn eigen Kanjerketting meegenomen. Wat een wonder dat hij hier dan nu gezond bij aanwezig kon zijn! We willen iedereen die deze verkoop mogelijk heeft gemaakt, bedanken voor dit iniatief, de inzet en de opbrengst hiervan voor de Verening Ouders Kinderen en Kanker t.b.v. de Kanjerketting!

Info over de Kanjerketting tijdens de verkoop van Ut Trepke t.b.v. de Kanjerketting.
Info over de Kanjerketting tijdens de verkoop van Ut Trepke t.b.v. de Kanjerketting.
Jesse heeft zelf ook nog inkopen gedaan tijdens de verkoop.
Jesse heeft zelf ook nog inkopen gedaan tijdens de verkoop.

Jesse geeft zelf ook zijn dankbaarheid aan. Zo hadden we het laatst over geluksgetallen en toen vroeg hij mij of ik ook een geluksletter had. Ik gaf aan dat ik die niet had. Jesse vertelde dat zijn geluksletter de G is. Ik vroeg om uitleg. Jesse zei dat het de G van God is, die hem beter heeft gemaakt en dat hij daar heel dankbaar voor is.

Ja, en dan mag onze kanjer aankomende zaterdag, 21 september, 10 jaar worden. Destijds hadden we gedacht dat hij geen 8 jaar meer zou worden, en nu mag hij in goede gezondheid 10 jaar worden! Dank aan Hem!

Liefs, Thérèse en Wichard

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Blauwvingerrally, geluksletter en bijna jarig!

  1. geweldig Jesse dat je een mooie dag hebt gehad je hebt het dik verdient,
    god is goed voor ons maar boven al voor jou je bent een getuigenis voor Hem en voor anderen het ga je goed al weer 10 jaar. kanjer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s