Van alles…..

Lieve mensen,

Sinds onze laatste blog zijn er alweer heel wat weken verstreken.

We merkten dat Jesse hard aan de zomervakantie toe was. In de laatste 2 weken voor de zomervakantie zagen we de bekende kwaaltjes (van na de chemobehandelingen) weer verschijnen. Zodanige hoofdpijn, dat hij echt moest liggen en moest overgeven, vermoeide benen en niet helemaal goed in zijn vel zitten. Dat zijn dan van die momenten die weer de nodige herinneringen oproepen. Met grote regelmaat hebben we het idee, dat we weer redelijk “stabiel” zijn, maar toch als Jesse bepaalde signalen afgeeft of bij het lezen van blogs van lotgenoten blijft het de “wond” die je altijd bij je zult dragen ondanks de goede afloop, voelbaar.

We zijn dan ook altijd nog superdankbaar dat Jesse mocht genezen en spreken dit ook regelmatig naar elkaar en tijdens ons gebed uit.

Net voor Toer de Dellen mocht Nathan zijn ballonvaart maken die hij had gewonnen met het hoogste sponsorbedrag voor Toer de Dellen 2012. We hebben een schitterende vaart gehad en genoten. Het was een bijzondere ervaring. Jesse heeft ook nog een vaart tegoed, omdat hij dit jaar het hoogste sponsorbedrag voor 2013 had.

Ballonvaart

Het behaalde certificaat.
Het behaalde certificaat.

Op 10 juli zijn we naar de circuitdag Against Cancer op het circuit in Assen geweest. We mochten o.a. mee in razendsnelle sportauto’s, mee achterop motoren, in Dakar voertuigen over het militaire terrein en mee met een helikoptervlucht. We hebben hier weer enorm van genoten. We merken ook dat Jesse het goed doet, ook al treft hij lotgenoten, die nog volop met behandelingen bezig zijn. Ook voor ons is het een waardevolle dag en wisselen we met andere ouders onze ervaringen.

Mee achterop de motor.
Mee achterop de motor.
Mee in een Dakar voertuig.
Mee in een Dakar voertuig.
Een glimmende Jesse in het Dakar voertuig.
Een glimmende Jesse in het Dakar voertuig.
Tot slot mee in de helikopter.
Tot slot mee in de helikopter.
En Jesse mocht natuurlijk voor in de helikopter zitten.
En Jesse mocht natuurlijk voor in de helikopter zitten.

In de vakantie hebben we niet heel veel ondernomen, omdat we n.a.v. de verbouwing nog veel moesten klussen. Maar we zijn o.a. nog wel een dagje aan de wandel geweest aan de Noordzeekust. Jesse vond het water van de zee iets te koud om in de duiken, dus dan maar lekker even in een poel aan het strand chillen.

Lekker chillen aan de kust van de Noordzee.
Lekker chillen aan de kust van de Noordzee.

Het was ook heel fijn dat we nu in de vakantie niet naar Groningen voor controle moesten, omdat Jesse sinds de vorige controle nu om de 6 maanden (i.p.v. om de 3 maanden) zijn controle’s heeft. In november staat de volgende controle gepland.

En ja, dan zit de vakantie er weer op en gaan ze morgen voor het eerst weer naar school. Jesse kwam vanochtend met verhoging uit bed, dus we zullen zien hoe het morgen gaan. Hij heeft het er aankomende zaterdag ook alweer goed voorstaan. Hij mag dan deelnemen aan de Blauwvingerrally in Zwolle. Hij gaat dan met coureur in een sportauto een bepaald traject afleggen en mag helpen met navigeren. Na deze tocht, die ongeveer een halve dag duurt, arriveren de auto’s om vervolgens door de drukke winkelstraat van Zwolle (Diezerstraat) weer te arriveren. In een volgend blog zullen we hier over berichten.

Ook de mobieltjesactie loopt nog goed door. Jesse heeft er inmiddels bijna 1700 bij elkaar en heeft zijn doel bijgesteld naar 2000!

Dankpunt:

– Dat het over het geheel goed met Jesse mag gaan

Gebedspunt:

– Kracht voor kinderen die nog in behandeling zijn

Tot het volgende bericht en liefs,

Wichard en Thérèse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s