1111 mobieltjes en €1500,00 sponsorgeld KiKa (3e bericht tussenstand acties)

Lieven mensen,

Ja, jullie lezen het goed, 1111 mobieltjes! Sinds de oproep in het AD, vorige week, voor oude mobieltjes voor de Stichting Opkikker, blijft de postbode en de pakketdienst mobieltjes (vaak ook met lieve kaartjes voor Jesse erbij) afleveren. We hadden wel wat reacties verwacht, maar dit is boven verwachting. We willen dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen. Maar jullie begrijpen natuurlijk wel, Jesse kennende, dat hij zijn doel weer heeft bijgesteld. Hij gaat nu op voor de 1500. Dus mobieltjes blijven van harte welkom!

Die 1500 (maar dan in euro’s) is inmiddels binnen voor de sponsortocht van 30 kilometer die Jesse gaat fietsen op 22 juni voor KiKa. We ontvingen zelfs ook nog een mooie gift van een lezer van de mobieltjesactie in het AD. We hebben dus al een mooi bedrag kunnen overmaken naar het rekeningnummer van Stichting Toer de Dellen. Zij zullen als al het sponsorgeld binnen is eind juni, het totaalbedrag aan KiKa overhandigen. Maar ook hiervoor geldt, dat Jesse natuurlijk voor meer gaat. Mocht u Jesse nog willen sponsoren hierbij nog een keer de gegevens:

Jaarlijks krijgen 550 kinderen in Nederland kanker en om de 2 dagen sterft er een kind aan kanker. Om de genezingskansen te verhogen is er veel geld voor onderzoek nodig. Als jullie Jesse willen sponsoren, om hier geld voor in te zamelen, dan komen we graag bij jullie langs met de sponsorlijst en wordt Jesse graag voor een vast bedrag gesponsord. Mocht de afstand te groot zijn voor ons om langs te komen, kunnen jullie ons mailen (wichard.mulder@solcon.nl) dan zullen we het rekeningnummer doorgeven, waar het bedrag op overgemaakt kan worden.

Om dit soort berichten te kunnen schrijven, maakt erg blij. Maar wat ook heel blij maakt, is dat het zo goed gaat met Jesse. We merken dat hij na de controle van februari enorm vooruit gaat. Hij zit weer goed in zijn vel en is minder vermoeid. Hij had er zelf al rekening mee gehouden, dat de kanker weer terug was en dit heeft toch veel met hem en ons gedaan. Het was dan ook een enorme opluchting , voor ons allemaal, dat de uitslagen in februari wel goed waren. We hopen dat er nu een periode mag aanbreken, waarin Jesse steeds verder vooruit mag gaan. Want in de laatste 2 jaar waren er regelmatig spanningen o.a. door bezoekjes en onderzoeken in het ziekenhuis die niet gepland waren.

Nogmaals bedankt voor jullie aandeel en aandacht!

Dankpunt:

– Dat Jesse zich zo goed mag voelen en er echt vooruitgang is

– Dat zoveel mensen Jesse helpen met zijn acties

Gebedspunt:

– Voldoende middelen en kennis om de genezingskans van kinderen met kanker te verbeteren

Liefs, Thérèse en Jesse

Advertenties

Een gedachte over “1111 mobieltjes en €1500,00 sponsorgeld KiKa (3e bericht tussenstand acties)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s