2e bericht tussenstand acties

Lieve allemaal,

De mail stroomt hier vol met de vraag of we ons adres willen mailen, zodat mensen één of meerdere mobieltjes kunnen toesturen voor Stichting Opkikker. 2 maand geleden had ik de oproep voor de mobieltjesactie van Jesse verzonden naar de “Lezers helpen lezers” rubriek van het AD. Deze oproep is dus vandaag geplaatst. Wat geweldig dat er zoveel mensen op reageren. Hartverwarmend.

Op dit moment heeft Jesse 981 mobieltjes, dus die 1000 gaat echt lukken! Maar hoe meer, hoe beter!

Ook het werven van sponsoren voor KiKa loopt heel goed! Jesse gaat op 22 juni 1 of 2 rondes van 30 kilometer (per ronde) fietsen om zo geld in te zamelen voor KiKa.  Jaarlijks krijgen 550 kinderen in Nederland kanker en om de 2 dagen sterft er een kind aan kanker. Om de genezingskansen te verhogen is er veel geld voor onderzoek nodig. Als jullie Jesse willen sponsoren dan komen we graag bij jullie langs met de sponsorlijst en wordt Jesse graag voor een vast bedrag gesponsord. Mocht de afstand te groot zijn voor ons om langs te komen, kunnen jullie ons mailen (wichard.mulder@solcon.nl) dan zullen we het rekeningnummer doorgeven, waar het bedrag op overgemaakt kan worden.

We willen iedereen die al heeft bijgedragen aan één of beide acties hartelijk bedanken en zullen binnenkort weer melden hoe de acties verlopen!

Liefs,

Thérèse en Jesse

Advertenties

Een gedachte over “2e bericht tussenstand acties

  1. Hallo Jesse ik wil je graag sponsoren laat mama mij even het rekn naar mij mailen Dan maak ik geld over voor Kika naar jou.
    Ik vind dit heel erg knap dat jij dit allemaal doet
    Ga zo door en wij willen jou steunen.
    Met vriendelijke groet
    A.M.Smits.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s