Tussenstand acties

Lieve mensen,

Hierbij een tussenstand hoe het gaat met de acties.

Na het laatste bericht van 19 februari heeft Jesse er al bijna 100 mobieltjes bij. Jesse heeft een aantal reacties n.a.v. zijn oproep op Omroep Gelderland binnengekregen en hierdoor ook een aantal mobieltjes ontvangen. Ook was er een mevrouw die al een mooi bedrag had gespaard en dit aan de Stichting Opkikker wilde schenken. Dat is natuurlijk ook heel fijn.

Muziekwinkel Oostendorp uit Wezep heeft het bericht van Jesse over zijn mobieltjesinzamelingsactie op hun facebooksite gezet, dit is al door veel mensen bekeken. Ook een aantal bedrijven uit de omgeving hadden mobieltjes voor Jesse. Dus het zal wel niet zo lang meer duren, voordat Jesse 1000 mobieltjes bij elkaar heeft. We verwachten dat hij zijn doel wel weer zal bijstellen, want zolang hij Ambassadeur blijft, wil hij mobieltjes blijven inzamelen.

Ook de sponsoring voor Toer de Dellen 2013 (opbrengst voor KiKa) loopt ontzettend goed. Jesse wil zo graag, dat kinderen een goede en betere kans hebben op genezing en zet zich hier dan ook graag voor in. Fijn dat we op deze actie ook al zoveel positieve reacties hebben ontvangen.

We merken aan Jesse, dat hij weer beter in zijn doen is. Het laatste controlebezoek was voor hem ook erg spannend. We zijn allemaal ontzettend dankbaar voor de goede uitslagen, en zetten ons heel graag in om bij te kunnen dragen aan een mooie opbrengst voor deze goede doelen!

Liefs,

Wichard en Thérèse

 

Advertenties

Een gedachte over “Tussenstand acties

  1. Wat ontzettend leuk, dat de actie zo supergoed loopt! Die 1000 mobieltjes heeft Jesse zo bij elkaar hoor! Gaat hij nu voor de 1500?! Zoals jullie weten maak ik zelf kaarten en verkoop deze ook, en heb al eens de opbrengst daarvan gedoneerd aan Stichting Opkikker. Deze keer wil ik de opbrengst daarvan doneren voor de sponsoring voor Toer de Dellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s