Spannend controlebezoek

Lieve mensen,We zaten vanochtend al vroeg in de auto, zodat we om ongeveer 9 uur bij onze eerste afspraak konden zijn. Zoals altijd werd ook vanochtend als eerste een buikecho gemaakt. We merkten aan het overleg tussen de radiologen tijdens het maken van de buikecho, dat ze iets hadden gezien. De radioloog gaf aan zo snel mogelijk zijn resultaten te verwerken en te versturen naar de oncoloog. Het gevoel dat je dan overvalt is met geen pen te beschrijven. Je bent zo bang om weer te horen dat het niet goed is.

Aansluitend kon Jesse direct de thoraxfoto laten maken.

Na drie kwartier wachten hadden we het gesprek met de oncoloog. Zij was al op de hoogte van de resultaten die de radiologen hadden gezien. Ze gaf aan dat er een aantal vergrote lymfeklieren te zien zijn. Ze gaf aan niet direct verontrust te zijn, omdat Jesse verder geen klachten heeft en dit soort klieren ook vergroten als je lijf tegen een infectie of ziekte aan het strijden is.

We moeten Jesse wel goed in de gaten houden en direct contact met Groningen opnemen als er iets aan de hand is met hem. Het volgende controlebezoek is nu over 2 maanden (normaal gesproken om de 3 maanden). Het voelt heel dubbel, omdat er toch op dezelfde plek als destijds weer ‘iets’ gezien is, maar de oncoloog aangeeft, dat ze niet echt ongerust is. Ze had anders ook direct aanvullende maatregelen genomen, wat nu niet het geval is.

Ze waren vergeten om een afspraak voor het bloedprikken in te plannen. Dus na ons bezoek aan de oncoloog is er nog bloed geprikt. Deze uitslagen hebben ze net telefonisch doorgegeven en zijn goed.

Het volgende controlebezoek staat op 19 februari ingepland.

Jesse heeft afgelopen zaterdag een mooie middag gehad tijdens de turnwedstrijd. Hij zat met 14 jongens van het zelfde niveau in een groep. Van deze 14 heeft hij uiteindelijk de 8e plaats gehaald. Ze moesten aan 6 onderdelen meedoen. Op het onderdeel ringen had hij zelfs de 1e plaats. We zijn heel trots op hem en heel dankbaar dat hij toch zover is gekomen om mee te kunnen doen aan een wedstrijd.

Jesse in actie tijdens turnwedstrijd
Jesse in actie tijdens turnwedstrijd
Jesse in de ringen
Jesse in de ringen

 

We wensen jullie fijne feestdagen en bovenal een gezond 2013 toe.

Gebedspunt:

– dat alles goed met Jesse mag zijn

Liefs,

Wichard en Thérèse

Advertenties

Een gedachte over “Spannend controlebezoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s