2 x doel bereikt

Lieve mensen,

Alvast even een berichtje voordat we dinsdag weer naar Groningen gaan.

Jesse is erg blij, want vorige week ontving hij van een klasgenootje de 750e mobiele telefoon. Dus zijn doel om 750 mobieltjes binnen 1 jaar tijd te verzamelen is bereikt! Inmiddels heeft hij zijn doel alweer bijgesteld naar 1000. Ach ja, je moeten doelen houden. Maar het is natuurlijk heel mooi voor de Stichting Opkikker, want dit levert toch aan geld een bedrag van €2250,00 op. Iedereen die heeft bijgedragen willen we bedanken en we hopen dat jullie aan deze actie blijven denken als jullie een oud mobieltje hebben, omdat Jesse door blijft verzamelen.

Dan nog het mooie bericht, dat Jesse morgen, 15 december, zijn 1e turnwedstrijd heeft. Een enorme mijlpaal voor hem. Hij zou op 5 februari 2011 eigenlijk zijn 1e wedstrijd hebben, maar dit kon niet doorgaan toen we op 31 december 2010 het bericht kregen dat Jesse ziek was. Maar nu zoveel tijd verder en zoveel uurtjes trainen verder, gaat het er dan morgen toch van komen. We reizen af naar Putten en hopen dat hij lekker kan genieten.

Verder merken we dat Jesse erg moe is. Mensen vragen ook of het wel goed met hem gaat, omdat hij zo wit begint te worden. We merken nog steeds dat de energie beperkt is. Maar het is bijna vakantie en dan kan hij weer lekker bijkomen.

Tot ons verdriet lazen we vorig weekend ook van een jongen, die wat later dan Jesse in Groningen is binnengekomen, dat er voor hem geen genezing meer mogelijk is. Wat blijft het moeilijk dat er zoveel kinderen die we kennen (maar ook die we niet kennen) deze vreselijke ziekte niet overleven. Ook blijft deze maand moeizaam voor ons. Het is een maand met vele herinneringen.

We zullen na het bezoek van volgende week dinsdag een nieuw berichtje plaatsen.

Gebedspunt:

– dat de uitslagen dinsdag goed mogen zijn, en Jesse nog schoon mag zijn.

– kracht voor kinderen en ouders waarvan de kinderen in behandeling zijn.

-kracht voor kinderen en ouders die op weten dat ze op korte of langere termijn afscheid van elkaar moeten gaan nemen.

Dankpunt:

– dat Jesse weer zover mag zijn dat hij zijn 1e turnwedstrijd heeft

Liefs,

Wichard en Thérèse

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s