Mobieltjesactie

Lieve mensen,

Jesse is, als Ambassadeur van de Stichting Opkikker, nog steeds druk bezig met het inzamelen van mobiele telefoons. Op dit moment staat de teller op 555! Jesse hoopt natuurlijk op nog veel meer en gaat voor de 750. Overmorgen verschijnt er weer een artikel in onze plaatselijke krant, de Veluweland, over zijn actie. Zie de link om het artikel te lezen. http://www.veluweland.nl/lokaal/jesse_mulder_op_weg_naar_750_mobieltjes_29305468.html

Ambassadeur Jesse Mulder
Ambassadeur Jesse Mulder

Ook wordt er morgen een interview afgenomen door een medewerkster van de kinderkrant Kidsweek. Kidsweek  is een échte krant, maar zo geschreven dat kinderen het snappen. Vol nieuws dat interessant, begrijpelijk én leuk is. Met veel foto’s bij de tekst. De krant verschijnt 1 keer in de week en het artikel over de inzamelactie van Jesse zal in de krant komen die aankomende donderdag verschijnt. Zodra hier een link van is zullen we deze ook even plaatsen.

Namens Jesse willen we nogmaals iedereen bedanken, die al heeft bijgedragen, d.m.v. het inleveren van één of meerdere mobiele telefoons, een gift of een sponsorbedrag voor de sponsorloop van aankomende zaterdag 13 oktober (zie vorig bericht van dit blog). Jesse vind het heel fijn, dat jullie het ook zo belangrijk vinden, dat er door al deze acties nog meer Opkikkerdagen georganiseerd kunnen worden.

Liefs,

Thérèse, Wichard, Jesse, Nathan en Daniël

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s