De zon schijnt weer!

Lieve allemaal,

Voor ons schijnt de zon letterlijk en figuurlijk weer. Letterlijk hebben we natuurlijk alweer een aantal dagen zonneschijn, maar boven de van Asch van Wijcklaan hingen tot vandaag nog donkere wolken.

Helaas moesten we zelf weer achter de uitslagen aan, omdat we om 16.00 uur nog niet gebeld waren (we zouden tussen 12.00 uur en 16.00 uur gebeld worden). Maar de oncoloog had goede berichten voor ons. Ze hebben geen afwijking in het bloed of op de scan kunnen vinden die op een vorm van kanker zou kunnen wijzen. Ook de bloedwaardes waren netjes, op de ijzerwaarde na. Maar ook deze was niet bijzonder laag. Ze gaf aan dat Jesse veel vlees moet eten en aan de Roosvicee Ferro moet. Verder gaf ze aan dat er in het bloed te zien is, dat hij het parvovirus en de ziekte van Pfeiffer heeft gehad, maar dit nu niet meer actief is.

Ze gaf zelf aan, het minder goed nieuws te vinden dat er niet specifiek is iets gevonden, maar wij zijn maar wat blij met deze uitslag, ook al hadden wij toch gehoopt dat er iets onschuldigs uit zou komen. Vooral omdat de klachten van Jesse zeker niet minder worden. Er wordt nu wel op korte termijn geregeld dat hij naar fysiotherapie kan. En ook gaf ze aan gezien de scan van zijn benen, dat niet alles op de MRI scan te zien is, dus zal er 21 augustus naast de standaardonderzoeken (bloedonderzoek, buikecho en thoraxfoto) ook een rontgenfoto van zijn benen gemaakt worden. Eventueel wordt dan ook nog een hartecho gemaakt.

De uitslagen geven ons weer rust en we weten dat ze er in Groningen alles aan zullen doen om te kijken, waar de klachten vandaan kunnen komen. Maar voor nu grote opluchting!

Wij zullen na het onderzoek van 21 augustus het weblog weer bijwerken.

Wij brengen dank aan de Eeuwige, brengen dank aan de Heilige, brengen dank aan onze Vader. Dank aan Hem!

Gebedspunt:

– dat de klachten van Jesse minder mogen worden

– dat de uitslagen van de onderzoeken op 21 augustus goed mogen zijn

Dankpunt:

– de goede uitslagen die we mochten krijgen

We wensen jullie alle goeds!

Liefs,

Wichard en Thérèse

Advertenties

5 gedachtes over “De zon schijnt weer!

 1. Dag familie Mulder. Wat een goed nieuws. We hebben veel aan jullie gedacht en zijn erg blij (vooral Sjoerd) met dit bericht. En nu lekker op vakantie. Veel plezier. Groetjes uit Italie. Familie Wessels (en een speciale groet van Sjoerd aan Jesse)

 2. Wat een goed nieuws zeg! En het was inderdaad misschien fijner als er iets onschuldigs uit was gekomen.
  Sterkte voor Jesse, want hij is natuurlijk nog niet van zn klachten af.
  Jullie blijven is ons gebed.

 3. Lieve familie,
  Iedere keer even kijken of er al nieuws was. En gelukkig was het goed nieuws!! Zo valt er weer heel wat stress van je af en nu maar hopen dat de klachten ook verminderen!
  We wensen jullie nog een hele fijne vakantie toe en geniet met elkaar. Jullie zijn toppers!
  Lieve groet van de fam. Blom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s