Toer de Dellen/Ambassadeursdag Stichting Opkikker

Lieve mensen,

En toen was het afgelopen zaterdag (16-6-2012) zover en konden de deelnemers de heuvelachtige toer van 30 kilometer afleggen. Op de foto zien jullie Nathan (met blauwe bodywarmer) in actie samen met zijn vriend Joas. Nathan heeft het als een mooie dag ervaren en zal volgend jaar weer deelnemen. Wij hopen dat Jesse dan ook mee zal kunnen fietsen. Jesse zal in ieder geval wel proberen deel te nemen aan de sponsorloop die de gymvereniging S.O.S uit Oldebroek zal organiseren op zaterdag 13 oktober. De opbrengst hiervan komt ten goede aan Kika en de Stichting Opkikker.

Ondanks dat Jesse helaas zelf niet per fiets kon deelnemen aan de Toer de Dellen, door klachten nog veroorzaakt door de chemo,  is hij er toch druk mee geweest. Hij is soms alleen, met een vriend of samen met Nathan met de sponsorlijst op pad geweest. Zo heeft ook hij toch nog zijn steentje kunnen bijdragen. We zijn er stil van dat jullie Kika zo’n warm hart toedragen. We vinden het ongelofelijk dat jullie er binnen 2 weken voor gezorgd hebben, dat Nathan het sponsorbedrag van €720,00 heeft kunnen overhandigen. We willen jullie hierbij hartelijk danken voor jullie bijdrage!

Het totaalbedrag van de toer stond zaterdag op €38.500,00! Wat een geweldige opbrengst!

Een leuke bijkomstigheid voor Nathan is nog, dat hij gezien het hoge sponsorbedrag, zelfs een prijs heeft gewonnen. Hij mag een vlucht in een luchtballon gaan maken. Hij is hier erg blij mee.

Jesse mocht zelf op deze zaterdag de 16e naar de Ambassadeursdag van de Stichting Opkikker. Deze dag werd gehouden in Safaripark Beekse Bergen. Bij aankomst kon Jesse zijn inmiddels verzamelde mobiele telefoons inleveren. Dit waren er 435 in totaal, dus voor een bedrag van €1305,00. Iedereen die ook hieraan heeft bijgedragen willen wij bedanken. Aan het eind van de dag werd het totaal aantal ingeleverde telefoons bekend gemaakt: 12600! Jesse blijft gewoon doorgaan met inzamelen, de actie gaat het hele jaar nog door.

Na het inleveren van de telefoons konden we via de rode loper, met ontvangst door de marechaussee, het park in. Jesse heeft de laatste tijd zo vaak last van benen, hoofdpijn en duizelingen, dat er voor hem een rolstoel klaar stond en we hier dus gebruik van hebben gemaakt. Helaas blijft hij toch steeds iets achteruit gaan.

Na deze ontvangst hebben we eerst lekker iets gedronken en toen op safari. We hebben zoveel leuke dieren bekeken, dat we niet eens meer tijd hadden om de boot- of bussafari te doen, want er stonden ook nog een aantal artiesten voor de ambassadeurs klaar aan het eind van de middag.

O.a. de gebroeders Ko en Dean Saunders waren aanwezig. En toen zat deze geweldige dag er weer op en konden we op weg naar huis om de verhalen van Nathan te horen over de Toer de Dellen.

Mocht Jesse de komende tijd zo moe blijven en de andere klachten verminderen niet, dan zullen we contact met Groningen opnemen, om te vragen of Jesse eerder voor controle kan komen. De eerstvolgende controle staat nu gepland op 21 augustus. Als er eerder dan 21 augustus iets te melden is, zullen we het weblog bijwerken en anders hopen we lekker van de vakantie te kunnen genieten. Eindelijk na 3 jaar gaan we deze zomer weer lekker als gezin op vakantie. We willen jullie alle goeds toewensen en een fijne vakantieperiode!

Dankpunten:

-mooie opbrengst voor Kika en de Stichting Opkikker

-de betrokkenheid van zoveel mensen bij deze acties

Gebedspunt:

-vooruitgang voor Jesse

Liefs,

Wichard en Thérèse

Advertenties

Een gedachte over “Toer de Dellen/Ambassadeursdag Stichting Opkikker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s