Sponsoren gezocht

Lieve allemaal,

Helaas begint het eentonig te worden om te melden hoe het met Jesse gaat. Wij zien geen enkele verbetering en de vermoeidheid neemt alleen maar toe. Dit is waarschijnlijk ook wel de oorzaak van het warme weer van de laatste tijd. Dit kost natuurlijk al extra energie en de uurtjes slaap zijn dan ook niet optimaal. Vanmiddag ben ik even met Jesse naar de winkels in het dorp gelopen. Dit was een afstand van ongeveer 350 meter heen en 350 meter terug. Op de heenweg heeft hij een keer gezeten en op de terugweg ook (zenuwpijn in zijn benen).

Juist omdat het allemaal nog niet zo lekker gaat, hadden we besloten dat Jesse niet zou deelnemen aan Tour de Dellen. Dit is een sponsortocht bij ons in de omgeving waarvan de opbrengst ten goede komt aan KIKA. Het is natuurlijk heel belangrijk, dat er veel onderzoek gedaan kan worden door KIKA. Ondanks de goede prognoses sterft in ons land om de twee dagen een kind aan kanker. Aan kanker sterven meer kinderen dan aan enige andere ziekte. Zie hier een kleine opsomming van de onderzoeken die KIKA doet:

KiKa steunt onder andere onderzoek naar:
1. Nieuwe behandelingen
2. Het verbeteren van de kwaliteit van bestaande behandelingen
3. Het ontstaan en de ontwikkeling van de verschillende soorten kinderkanker
4. Het optreden van directe bijwerkingen en bijwerkingen op latere leeftijd

Zo is ook vooral punt 4 nog van belang voor Jesse.

Jesse vond het heel jammer, dat hij het niet kan volhouden om hieraan deel te nemen, maar nu kwam Nathan met het idee, dat hij dan, op zaterdag 16 juni, gaat fietsen voor deze sponsortocht. Dit vinden wij natuurlijk een top initiatief van Nathan en willen jullie dan ook vragen of jullie Nathan in het belang van alle getroffen kinderen, willen sponsoren. De route bestaat uit een rondje van 30 km. en deze kan zo 1 of meerdere keren gefietst worden. Het sponseren gaat om een vast bedrag en het hoeft helemaal niet veel te zijn, alle beetjes helpen. Een slogan verbonden aan de tour (zie ook de site www.toerdedellen.nl) die ik jullie nog wil meegeven:

Een gezond kind heeft 100 wensen, een ziek kind heeft er maar 1!

Sponsoren kan door op de lijst die Nathan heeft, je gegevens in te vullen met handtekening, waarmee je een machtiging afgeeft zodat de organisatie van Tour de Dellen het bedrag kan afschrijven. Nathan kan eventueel met de lijst bij inwoners van Oldebroek langskomen. Mocht je nou buiten Oldebroek wonen, kan het machtigingsbedrag op ons eigen rekeningnummer gestort worden. Wij zorgen ervoor dat het bij de organisatie terecht komt. Laat hiervoor een reactie achter op het weblog. Wij zullen dan onze gegevens mailen.  We hopen op een geslaagde dag voor een betere toekomst voor kinderen met kanker!

De eerstvolgende controle van Jesse staat gepland op 21 augustus. Als er geen bijzonderheden meer zijn, zullen we dan ook het weblog weer bijwerken.

Gebedspunt:

– mooie opbrengst voor KIKA

– een hoger genezingspercentage voor kinderen met kanker

Liefs,

Wichard en Thérèse

Advertenties

Een gedachte over “Sponsoren gezocht

  1. ik wil Nathan graag sponsoren met €10,-
    Hi mag langskomen, ander geef maar het banknr. dan maak ik het over.
    Nathan, succes en jullie allemaal sterkte en Gods zegen gewenst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s