Daniël is geboren !

Lieve mensen,

Eindelijk na lang wachten, is Daniël, het broertje van Nathan en Jesse thuis geboren. Wat bijzonder! Dit omdat we vorig jaar gedacht hebben, dat we misschien met z’n drieën als gezin over zouden blijven. Destijds kreeg Jesse de boodschap mee, dat er waarschijnlijk geen behandeling meer voor hem mogelijk zou zijn. En nu mogen we zelfs met z’n vijven zijn! Dank hem Hem!………….

Daniël

Met Daniël gaat het goed, hij had wat nog wat moeite om goed op temperatuur te blijven. Inmiddels is zijn temperatuur goed. Zodra het geboortekaartje klaar is, zullen we deze ook even toevoegen op het weblog.

Vorig jaar rond deze tijd was Jesse net met zijn 4e chemokuur klaar en moest een onverwachte operatie nog uitwijzen of hij wel schoon was. En nu 1 jaar later, mag hij weer fijn naar school toe gaan en de dingen doen die hij kan volhouden. Hij heeft zelfs 29 februari afgezwommen voor zijn B-zwemdiploma. We zijn enorm trots op hem, want in augustus 2011 is hij met zijn klasgenoten, op de woensdagochtenden,  begonnen met het oefenen hiervoor. In het begin kon hij het nog lang altijd niet volhouden om de 40 minuten lestijd te zwemmen. En hij heeft ook al heel wat woensdagmiddagen op de bank gelegen, omdat hij dan zoveel last van zenuwpijn had door het zwemmen. Hij gaf dan aan dat er ’s middags niet gespeeld kon worden met een vriendje, omdat hij moest uitrusten. Dan ging hij rustig op de bank liggen. Maar onze doorzetter heeft het diploma op zak!

Zwemdiploma Jesse

Op dit moment blijft de situatie van Jesse eigenlijk nog hetzelfde als de voorgaande maanden. We zien geen verbetering, maar zeker ook geen achteruitgang. Alleen heeft hij op dit moment nog een onderhuidse bult van een ontsteking aan zijn rug. Hij heeft hier voor de periode van een week, om de 8 uur, antibiotica voor gehad. Dit wordt zo aangepakt i.v.m. zijn voorgeschiedenis, omdat Jesse een grotere kans heeft dat de ontsteking verder in zijn lichaam/bloed komt. We moeten afwachten of de nawerking van de antibiotica er voor zorgt dat de bult geheel verdwijnt. Is dit niet het geval zullen we deze week weer even met hem naar de huisarts moeten.

Verder is Jesse helemaal in zijn nopjes over al jullie hulp bij zijn mobieltjesactie voor de Stichting Opkikker. Hij heeft inmiddels al 145 mobieltjes bij elkaar in iets meer dan een maand tijd. Het is geweldig om te zien hoe mensen hem meehelpen door bijvoorbeeld de oproep van Jesse weer op hun eigen Hyves of Facebookpagina zetten, of binnen het bedrijf waar ze werken mobieltjes voor Jesse weten te regelen. Ook heeft hij van mensen die geen oude mobieltjes voor hem hadden een financiële bijdrage ontvangen, die wij dan weer als gift naar de Stichting overmaken. Dus namens Jesse heel erg bedankt!

Mobieltjesactie

Jullie horen weer van ons, zodra er weer wat te melden is.

Gebedspunt:

–          Dat na de antibioticakuur de ontsteking weg mag zijn

–          Dat er toch verbetering mag komen in de lichamelijke conditie van Jesse

Dankpunt:

–          Dat er een gezonde baby in ons gezin bij mag zijn

–          Dat Jesse zijn zwemdiploma heeft mogen halen

–          Dat er nog steeds zoveel lieve mensen om ons heenstaan

Liefs,

Wichard en Thérèse

Advertenties

Een gedachte over “Daniël is geboren !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s