VAP operatie gepland, op naar de bloemetjeskraal!

Lieve mensen,

We hebben eindelijk bericht vanuit Groningen ontvangen. Op 25 januari wordt Jesse voor een dagopname opgenomen en wordt de VAP operatief verwijderd. Toen ik het Jesse vertelde was hij helemaal door het dolle heen. Hij is zo blij dat het nu bijna zover is. We hebben het idee dat het voor hem echt een afsluiting is.

Jesse mag 25 januari tot 06.30 uur nog een licht ontbijtje hebben en moet daarna nuchter blijven. Hij zal dan om 11.45 uur in Groningen geopereerd worden. Als alles goed gaat mag hij dezelfde dag gewoon weer mee naar huis. Vorig jaar op deze datum (12 januari) is zijn VAP geplaatst en kwam hij door deze operatie op de IC terecht, omdat zijn lichamelijke conditie de operatie eigenlijk niet aan kon. Wat zijn we dan dankbaar dat het er een jaar later zo anders voor mag staan met zijn gezondheid.

Naast het verlost zijn van zijn “muggenbult” zoals kinderen de bobbel van de VAP wel eens genoemd hebben ,levert het ook de bloemetjeskraal aan zijn Kanjerketting op. Dit is echt de afsluiting van de kettting, dus weer een mijlpaal bereikt. En we vragen natuurlijk de VAP mee naar huis, zodat we een blijvende herinnering helpen aan dit hulpmiddel.

Helaas heeft Jesse in de afgelopen week weer een aantal keren last gehad van zijn benen (zenuwpijn) en is hij ook weer enorm moe.

We zullen 25 of 26 januari het weblog, na de operatie, weer bijwerken.

ps. ons eerste weblog is na alle migratie ellende ook weer leesbaar online. We zullen tzt proberen de twee weblogs weer samen te voegen tot een geheel. Dat weblog is bereikbaar via : jessemulder.weblog.nl

Van 1 jan 2011 tot eind augustus 2011 : jessemulder.weblog.nl

Van eind augustus 2011 tot heden : jessemulder.wordpress.com

Gebedspunt:

– dat de operatie goed mag verlopen

– kracht voor Jesse en ons om de operatie te ondergaan (de gedachten gaan toch weer naar alles wat we vorig jaar hebben meegemaakt)

Dankpunt:

– dat de operatie inhoudt dat we goede moed voor de toekomst mogen hebben, dat Jesse schoon blijft.

Liefs,

Wichard en Therese

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s