Iederen een gezond, gezegend en gelukkig 2012 toegewenst!

Lieve allemaal,

Vol verwondering en goede moed gaan we 2012 in. Ook al hadden we gisteren een erg zware dag, omdat dan toch alle herinneringen weer boven komen. Je kunt je dan niet voorstellen, dat het nu zo goed met Jesse gaat, terwijl we een jaar daarvoor op Oudejaarsdag te horen kregen, dat er waarschijnlijk geen behandeling meer voor Jesse mogelijk was, na het vaststellen van kwaadaardige tumor in zijn buik (Burkitt-lymfoom).

Heel langzaam zien we dat het steeds iets beter met Jesse gaat. Als hij zich niet al te veel inspant kan hij het redelijk volhouden. En al merken we dat de inbraak hem nog wel bezighoudt, zien we ook weer de vrolijke en opgewekte Jesse terug, zoals we hem kenden, voordat hij ziek werd.

Voor Jesse was het gister ook een heel bijzondere dag. Hij heeft enorm naar deze dag uitgekeken en was heel opgewekt. Wij hadden hem de vorige Oudejaarsavond beloofd, dat hij minstens wel 3 x zoveel vuurwerk als anders mocht uitzoeken. Toen dachten we nog, als je dan nog maar bij ons mag zijn….. Maar vorige week zijn Jesse en Wichard er voor gaan zitten en hebben een hele lading vuurwerk besteld, dat gistermiddag en avond is afgestoken. Dus de veiligheidsbril en lonten die hij gekregen heeft tijdens het afsteken van het vuurwerk op zijn Wensdag kwamen goed van pas. En hij mocht natuurlijk dit jaar ook de hele avond opblijven.

Wij willen jullie bedanken voor alle kerst- en nieuwjaarswensen en alle bemoedigende woorden die op de kaartjes stonden. Ook merken we dat er gister aan ons gedacht is, bedankt voor de lieve en opbeurende woorden/gedichten.

Namens Jesse (als Opkikkerambassadeur) en ons ook bedankt voor alle aanvragen die er al zijn gekomen voor de machtingskaarten voor de Stichting Opkikker. Jesse heeft hier inmiddels al een bedankbrief van de Stichting Opkikker voor ontvangen. Top!

Op dit moment hebben we nog steeds geen datum wanneer de VAP operatief verwijderd zal worden. We hopen dat dit nog in januari zal zijn, voordat het broertje van Jesse en Nathan geboren zal worden. De eerstvolgende controle om te zien of Jesse nog schoon is, zal op 7 februari zijn. Zodra er weer nieuws te melden is, zullen we het weblog bijwerken.

Gebedspunten:

– de we vooruitgang mogen blijven zien in de lichamelijk en geestelijke conditie van Jesse

Dankpunten:

– dat Jesse na een periode van grote zorg in 2011 toch weer gezonde kanjer mag zijn

– dat we mochten en nog steeds mogen ervaren dat jullie en God nog zo dicht om ons heen staan in al het medeleven en het geven van kracht.

Liefs, Wichard en Thérèse

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s