Onrust voor Jesse

Lieve allemaal,

Met de gezondheid van Jesse gaat het eigenlijk nog net zo als in het vorige bericht. Wel had Jesse vorige week maandag enorme buikpijn. Hij gaf aan dat het anders voelde dan kramp. De buikpijn heeft aangehouden tot en met woensdag en was toen tot onze grote opluchting weer helemaal over. Waarschijnlijk toch de spanning rondom Sinterklaas of misschien buikgriepvirus.

Maar wat bij Jesse veel onrust heeft gebracht, is dat er gisteravond bij ons is ingebroken. Jesse was altijd al wel een beetje bang, maar tijdens zijn ziek zijn en ook daarna is hij nog angstiger geworden. Hij heeft ons met grote regelmaat geroepen als hij in bed lag, omdat hij dacht inbrekers te horen. En helaas wordt hij hier dan ook in werkelijkheid nog mee geconfronteerd. We hebben eerst meer dan een uur moeten wachten op de politie en mochten nergens aankomen. Vervolgens is de politie ruim 3 kwartier bezig geweest en konden we daarna de spullen opruimen en om 00.30 uur naar bed. Dit heeft natuurlijk de nodige indruk op hem gemaakt. Vandaag is de technische recherce geweest voor sporenonderzoek. Gelukkig hield 1 van de rechercheurs zich met Jesse bezig. Ze had een politiebeer voor hem mee en heeft spelenderwijs vingerafdrukken van Jesse genomen. Ook is het nog mogelijk om bureau Slachtofferhulp in te schakelen.

Deze gebeurtenis heeft op ons allemaal de nodige impact en vooral op Jesse. We vinden het zwaar, dat hij dit nu ook nog weer moet meemaken. Daarom willen we jullie ook vragen of jullie willen bidden dat Jesse hierdoor niet nog angstiger zal worden, want het houdt hem heel erg bezig.

We hopen op een gezond, rustig en gelukkig 2012.

Gebedspunten:

– rust voor Jesse

Dankpunten:

-dat de buikpijn weer over is

Liefs, Wichard en Thérèse

 

 

Advertenties