Hoe het met Jesse gaat

Lieve mensen,

Hier weer een update over Jesse. Gelukkig kunnen we vertellen, dat Jesse de laatste tijd weer vrolijk en opgewekt is. Helaas blijft hij last houden van vermoeidheid, zere benen en hij is ook af en toe nog duizelig. Maar we zien wel dat er wat vooruitgang is, ook al gaat het langzaam. Waarschijnlijk gaat het ook beter, omdat Jesse zich nu alleen beperkt tot 40 minuten schoolzwemmen en een uurtje gym in de week. Hoe jammer en frustrerend hij het soms ook vindt dat hij rustig aan moet doen, het gaat nu gewoon beter met hem.

Wel vinden wij deze december maand als ouders confronterend. Onze gedachten gaan al vaak uit naar Oudejaarsdag, (vorig jaar hoorden wij op Oudejaarsdag de diagnose voor Jesse en daarbij, dat het maar de vraag was of er nog behandelmogelijkheden waren). We zijn dan ook heel dankbaar dat we dit jaar deze dag samen met Jesse mogen vieren, dit had natuurlijk ook heel anders kunnen zijn. Feit blijft dat we toch nog vaak stilstaan bij alles wat we door hebben gemaakt en de verwerking toch nog heel zwaar vinden. Mede omdat we om ons heen horen dat kinderen waar Jesse samen mee op de afdeling heeft gelegen er inmiddels niet meer zijn, of onzekere vooruitzichten hebben. Jesse zal zich de komende tijd door middel van een aantal acties ook in gaan zetten om geld in te zamelen, zodat meer kinderen deze slopende ziekte kunnen overleven of een fijne dag kunnen beleven.

Jesse kan zich inmiddels aan jullie voorstellen als ambassadeur van de Stichting Opkikker. Op 14 mei mochten wij de Opkikkerdag meemaken. Dit was onze eerste Opkikker na alle ziekenhuisbehandelingen. Wij hebben van alle activiteiten genoten de er dit jaar voor ons geregeld zijn, maar de Opkikkerdag was voor ons ook heel speciaal. En Jesse wil zich gaan inzetten voor deze Stichting, zodat nog meer kinderen die ziek zijn of inmiddels genezen zijn van deze fijne dag kunnen genieten. Hoe kunnen jullie helpen? Jesse heeft machtigingskaarten waarop je kunt aangeven of je de Stichting bijvoorbeeld eenmalig of jaarlijks met een bijdrage wilt steunen. Dit kan natuurlijk ook voor een heel klein bedrag. Alle beetjes helpen. Willen jullie Jesse en hiermee andere kinderen helpen dan kun je via de optie “Reacties” een machtigingskaart aanvragen en jullie adres achterlaten. Dan zullen wij de kaart z.s.m. naar jullie toe sturen. Ook kunnen jullie de kaart bij ons thuis aan de van Asch van Wijcklaan 20 komen afhalen. Mochten jullie eerst meer informatie willen, hebben we ook boekjes met info om te versturen. Alvast bedankt namens Jesse!

We willen jullie hierbij ook fijne feestdagen toewensen en bovenal een gezond 2012! In januari zullen we weer een berichtje plaatsen. Mochten we eerder een oproep krijgen voor de VAP operatie, zullen we het weblog eerder bijwerken.

Gebedspunten:

– kracht voor verwerking

– dat Jesse zich energieker mag gaan voelen en de klachten mogen verdwijnen

– dat er kennis en geld is om nog meer kinderen te kunnen genezen

Dankpunten:

– dat Jesse weer in kleine stapjes vooruitgaat en weer opgewekt kan zijn

Liefs, Wichard en Thérèse

Advertenties

2 gedachtes over “Hoe het met Jesse gaat

 1. Hoi Jesse,

  Wij zouden graag een machtigingskaart van jou willen ontvangen.
  Wat goed dat je ambassadeur bent geworden!!!!

  Groetjes van
  Gerdien Reusink
  Waardenborchstraat 35
  7451 GH Holten

 2. hallo ambassadeur jesse
  stuur ons ook maar een machtigingskaart
  en we hopen dat het een groot succes wordt
  hartelijke groeten
  beerd jan jetty en jeffrey eibrink
  ranonkel 6
  8096 xh oldebroek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s