Feest en bezoek ziekenhuis

Lieve mensen,

Jesse heeft enorm genoten van zijn verjaardag vorige week woensdag. We hebben het dan ook uitbundig gevierd. ’s Ochtends stonden de cadeautjes en een lekker ontbijtje al op het feestvarken te wachten. Overdag kwam er nog bezoek en ’s avonds zijn we lekker uit eten geweest. Toen we ’s avonds weer thuis waren kwam toch voor Jesse de ontlading. Hij gaf aan dat hij het heel bijzonder vond dat hij toch nog 8 jaar is geworden. Ook gaf hij aan best nog heel bang te zijn, dat de tumor weer terugkomt. Hij barstte daarna in tranen uit. Zo verdrietig hebben we hem in de hele periode van zijn ziek zijn nog niet gezien. We hebben wel het idee dat het hem heeft opgelucht. Nadien is hij toch meer opgewekt. Iedereen ook nog bedankt voor al de kaartjes die Jesse heeft ontvangen.

Vorige week vrijdag mocht Jesse nog een klassenfeest voor zijn verjaardag geven. Hij wilde dit heel graag en wij vonden dat hij dit na alles wel had verdiend. We zijn fijn met alle kinderen naar het zwembad geweest.

En vandaag zijn we naar Groningen geweest voor de controle afspraak bij de Kinderchirurgie. Na anderhalf uur wachten waren we dan eindelijk aan de beurt. De arts gaf aan dat de VAP op een gunstige plaats zit voor verwijdering. Ze verwachten geen complicaties. Jesse is nu op de wachtlijst geplaatst. Ze kon ons nog niet doorgeven op welke termijn de operatie gaat plaatvinden. We moeten waarschijnlijk nog wel een keer richting Groningen, voordat de operatie wordt uitgevoerd, om met de anesthesist een gesprek te hebben. Het is jammer dat ze dit vandaag niet hebben gecombineerd, want dit zal waarschijnlijk een gesprek van 10 minuten worden. Ook deze dag was weer intensief voor Jesse. Hoewel we bijna niet hebben gelopen, kon hij vanavond onder de douche toch niet op zijn benen staan van de zenuwpijn. We zien dus nu nog geen enkele verbetering.

Vanaf vrijdag gaan we eerst lekker genieten. We gaan dan met het gezin voor een week naar Villa Pardoes. Dit is een vakantieverblijf naast de Efteling. Het is wel bijzonder om nu de koffer in te pakken voor onze eerste vakantie. Daarvoor hebben we talloze keren de koffer voor het verblijf in het ziekenhuis ingepakt. Na ons verblijf zullen we een verslagje plaatsen over hoe we het hebben gehad.

Gebedspunt:

– dat de zenuwpijn minder mag gaan worden

– dat Jesse het aan kan om de periode van zijn ziek zijn te verwerken

– dat we een fijn en zorgeloos verblijf in Villa Pardoes mogen hebben

Dankpunt:

– dat we de 8e verjaardag van Jesse hebben mogen vieren

Liefs,

Thérèse en Wichard

Advertenties