12-08-2011 – Racen tegen kanker

Lieve mensen,

Hierbij een kort verslagje van onze letterlijke en figuurlijke spetterende dag. Maar de regenbuien mochten de pret zeker niet drukken, wat een geweldige dag! De dag werd geopend door oud premier Balkende die arriveerde in een Mercedes SLS en hiermee ook tijdens de dag met kinderen op het TT-circuit heeft gereden. Na de opening kon het racen beginnen. We hebben gaandeweg de dag met z’n allen in een aantal verschillende auto’s mogen meerijden. Onder andere in een Donkervoort, TVR. Porsche Cayenne, Ferrari en BMW.

IMG_9092 

Na het racen tijdens het ochtendprogramma hebben de jongens hun race voortgezet in de karts.

IMG_9110 

Vervolgens een hapje eten en toen werden we weggebracht in een Jaguar naar een vijver gebracht waar meegevaren (lees gescheurd) kon worden in een politieboot.

IMG_9135 

Toen volgde nog een creatieve activiteit en mochten de jongens zelf een lijn voor een vishengel maken. Dit viel ook erg in de smaak en de hengel mocht zelfs mee naar huis. Jesse vroeg toen ook direct wanneer we naar huis gingen, want hij wilde wel direct zijn hengel uittesten. Maar dat duurde nog even, want er stond nog meer op het programma, want er volgde nog een helikoptervlucht. We zijn rondgevlogen over en in de omgeving van het circuit, dit was ook erg mooi. Tot slot nog een keer het circuit op mee in een raceauto en toen was deze geweldige dag ten einde.

IMG_9192 

We hebben er allemaal enorm van genoten. Ook al is het confronterend om nog zoveel kinderen te zien die nog volop met de chemokuren bezig zijn. Wat zijn we dan toch weer dankbaar dat Jesse klaar mag zijn en wensen we iedereen die nog in behandeling is veel kracht en sterkte toe! En wat geweldig dat er dan zoveel mensen zijn die zich belangeloos inzetten om zoveel gezinnen en onvergetelijke dag te bezorgen. Top!

 We zullen begin volgende maand een berichtje plaatsen over hoe het met Jesse gaat en daarna zullen we alleen nog berichtjes plaatsen als er controle’s (om de 3 maand) zijn geweest.

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties