10-08-2011

Lieve mensen,

Vanochtend heb ik contact met de Poli opgenomen om de uitslag van de hartecho op te vragen. Gelukkig was ook deze uitslag goed! We zijn heel dankbaar dat ook deze 2e grote controle mocht uitwijzen dat ons lieve mannetje weer gezond mag zijn!

Een hartecho, met het behandelschema dat Jesse heeft gehad, wordt maar 1 keer in de 5 jaar gedaan. Dus over 5 jaar wordt pas de volgende hartecho gemaakt, tenzij er klachten zijn. De andere controle's (buikecho en thoraxfoto) blijven om de 3 maand. Het eerstvolgende onderzoek zal zijn op dinsdag 8 november.

Jesse heeft zich gister kunnen uitleven, want hij is toen voor het "grote werk" gegaan wat betreft zwemmen. Hij heeft het zwemparadijs bij de Eemhof gisteravond onveilig gemaakt.
Hij was zelf bang dat hij niet goed meer zou kunnen zwemmen, omdat hij al zo lang niet had gezwommen. Maar na een tijdje oefenen lukte het weer aardig. Hij heeft enorm genoten van al het waterplezier.

Ook morgen staat er nog een bijzondere dag op het programma. 1 Keer per jaar wordt de dag "Racen tegen Kanker" georganiseerd op het circuit is Assen. Deze dag is voor gezinnen, waarvan een gezinslid getroffen is door de ziekte kanker of inmiddels genezen is. Op deze dag kunnen de families meerijden in luxe sportauto's, op racemotoren, in Dakar trucks en er kan gekart worden. Ook het leger is aanwezig en er zijn nog allerlei andere activiteiten. Jesse kijkt erg uit naar morgen (wij ook) en we zullen morgen of overmorgen nog even een kort verslagje van deze dag op het weblog zetten.

Als we op de afgelopen weken terugkijken kunnen we nu weer opgelucht ademhalen. Dankbaarheid vervult ons als we zien hoe goed het gaat met Jesse (op een paar kleine dingetjes na) en de uitslagen ook aangeven dat hij weer gezond mag zijn!
Afgelopen januari durfden we niet een aantal maanden vooruit te kijken en leefden we vaak van halve dag tot halve dag. Nu mogen we weer vooruit kijken. Jesse mag volgende maand (21 september) zijn 8e verjaardag vieren. Ook dit hadden we niet durven hopen in januari. Het zal dan ook dit jaar een zeer bijzondere dag voor ons zijn.

We wensen jullie alle goeds en gezondheid toe!

Dankpunt:
– dat ook de hartecho goed mag zijn
– dat er weer wat rust in ons leven is gekomen, ook al blijft er nog angst voor de toekomst

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties