04-08-2011

Lieve mensen,

Aan het eind van de dag zijn ons telefonisch de uitslagen van de buikecho en de thoraxfoto doorgegeven. Tot onze grote opluchting is de uitslag van de echo en de foto goed.

We waren vandaag als gezin via een uitnodiging van de VOKK (Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker) een ontspannende middag gaan zeilen. We zijn op een zeilboot met ongeveer een lengte van 10 meter een uur of vijf weggeweest en hebben gevaren in de omgeving van Zwartsluis. De kinderen mochten ook zelf sturen, helpen met het overstag gaan en kregen uitleg over van alles en nog wat. Toch, tijdens het zeilen, flitsen je gedachten dan vaak naar het telefoontje met de uitslagen waar je op zit te wachten. Maar we kunnen gelukkig weer gerust zijn.

De uitslag van de hartecho volgt aankomende dinsdag. De uitslag hiervan zullen we zo snel mogelijk op het weblog zetten.

We vinden het fijn dat jullie nog steeds zo met ons meeleven. Het is eigenlijk nog maar zo kort geleden dat Jesse echt klaar is met zijn behandelingen en de controles zijn nog steeds erg spannende momenten voor ons. Dan is het fijn om te weten, dat jullie er nog steeds voor ons zijn.

Gebedspunten:
– dat de hartecho ook goed mag zijn

Dankpunten:
– dat de buikecho en thoraxfoto goed zijn en Jesse nog schoon is
– dat jullie nog zo met ons meeleven
– dat we, ondanks het wachten op het telefoontje van uitslag, een mooie middag zeilen hebben gehad, dankzij de VOKK en de vrijwilliger die belangeloos met gezinnen zoals wij op pad gaan

IMG_9023 
 

Advertenties