23-06-2011

Lieve mensen,

We zien dat de site van Jesse dagelijks nog zo vaak wordt bekeken, dat we toch even een berichtje plaatsen om te laten weten hoe goed het met Jesse gaat. Jesse zit weer vol energie en geniet volop. Wel merken we dat, als hij veel activiteiten achter elkaar heeft, zijn benen het af laten weten. Vorige week is hij op schoolreisje geweest naar het Dolfinarium. Dit ging eigenlijk best goed. De avond erna mochten we naar de dierentuin in Emmen. Hier werd een "Dreamnight at the Zoo" gehouden voor kinderen die ziek zijn, of zijn geweest. Je kunt in de dierentuin rondlopen en er zijn dan veel dierverzorgers aanwezig die allerlei informatie geven. Je kon bijvoorbeeld een slang vasthouden of een schildpad. Ook was de brandweer aanwezig en hebben de jongens mogen blussen met een brandweerslang. En ze hebben met een gummiknuppel een ME-bus van de politie bewerkt.Er konden ook een aantal ambulance's van het UMCG van binnen worden bekeken. En we hebben natuurlijk ook aapjes gekeken! (zie foto). Na een uurtje door het park te hebben gelopen kreeg Jesse enorme pijn in zijn benen. Zo erg dat hij bijna niet meer kon lopen. Ondanks de zere benen heeft hij wel enorm genoten.

Tijdens de 3e chemokuur kreeg Jesse veel last van pijnlijke benen. Hier heeft hij nu bij de dagelijkse dingen eigenlijk geen last meer van, maar bij een druk programma dus nog wel. En wat hij tot nu toe ook nog steeds niet goed kan is lang staan. Na 10 minuten houdt het wel op.
We weten dat een bepaald soort chemomedicatie hier de oorzaak van is. Het kan zijn dat dit zich nog hersteld, maar er kan ook blijvende schade zijn.

Jesse heeft sinds vorige week woensdag ook nieuw gips. Volgende week woensdag moeten we opnieuw naar het ziekenhuis en gaat het gips er af en is het klaar. Dan kan hij gipsvrij vakantie vieren, want vrijdag 1 juli krijgen ze zomervakantie.

We hebben ook de oproep voor de uitgebreide bottenscan binnen, die uitgevoerd gaat worden n.a.v. het breken van zijn arm. Op 15 juli moeten we hiervoor naar Groningen.

Zoals het er nu voorstaat heeft Jesse donderdag 7 juli zijn wensdag van de Stichting doe een wens. Hier kijkt hij enorm naar uit en we zijn dan ook allemaal heel benieuwd hoe deze dag eruit zal zien.  Hij heeft aangegeven dat hij heel graag bij de soldaten wil kijken. Maar alles is nog een verrassing, dus we wachten het af en laten ons verrassen.

We zullen na zijn wensdag weer een nieuw berichtje plaatsen.

Gebedspunten:
– dat er geen blijvende schade is ontstaan aan zijn zenuwen/gewrichten in zijn benen

Dankpunten:
– dat Jesse volop geniet van alles
– dat er nog steeds zoveel mensen met ons meeleven
– dat wij als gezin merken dat het steeds beter lukt om het "dagelijks leven" weer op te pakken

Liefs,
Wichard en Thérèse

IMG_8547 

Advertenties