08-06-2011

Lieve mensen,

Een kleine up-date. Het gaat heel goed met Jesse. Hij heeft geen pijn meer en kan zich best goed redden met zijn gipsarm.
Volgende week woensdag gaan we weer naar Zwolle naar het ziekenhuis. Dan zal zijn eerste gips eraf gaan en zal hij nog 2 of 3 weken ander gips om zijn arm krijgen. Daarna is het waarschijnlijk voldoende genezen en kan hij gipsvrij aan de vakantie beginnen.

We hebben Groningen ook ingelicht over de breuk in zijn arm. Naar aanleiding daarvan heeft de oncoloog vandaag contact met ons opgenomen. Ze gaf aan dat Jesse nu een keer extra ergens in juli in Groningen moet komen. Ze gaan dan een uitgebreide rontgenfoto/scan van zijn botten maken. Dit om te bekijken of de chemomedicatie (in dit geval de Prednisolon) geleidt heeft tot botontkalking. De uitslag hiervan heeft ze dan als we dinsdag 2 augustus weer voor een grote controle in Groningen moeten zijn.

Ook hebben we deze week doorgekregen dat Jesse overgaat van groep 4 naar groep 5. We zijn heel blij voor hem dat dit gelukt is. Hij heeft ook dapper zijn best gedaan in het ziekenhuis met de juf, ook al had hij niet altijd zin.

Dankpunt:
– dat het zo goed gaat met Jesse
– dat hij over mag gaan naar de volgende groep op school

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties