03-06-2011

Lieve mensen,

Toch weer pech voor Jesse en vandaar een extra berichtje.
Jesse was vanmiddag naar de turntraining toen de juf na ongeveer 3 kwartier contact met ons opnam, omdat Jesse was gevallen en een zeer pijnlijke rechterarm had (hij is ook rechts).
We hebben contact met het ziekenhuis opgenomen en konden ons om 18.30 uur bij de huisartsenpost melden. De arts hier gaf aan dat ze het niet vertrouwde en toen moesten we ons bij de spoedeisende hulp melden. Hier is vervolgens een foto gemaakt en na lang wachten bleek zijn arm inderdaad gebroken. Het bot (spaakbeen) is gelukkig niet helemaal doormidden gebroken, maar is aan 1 kant door de val open gespleten.
Jesse heeft daarna gips om zijn arm gekregen. Dit moet een week blijven zitten en volgende week moeten we dan weer naar het ziekenhuis en krijgt hij er ander gips omheen.
Om 22.00 uur waren we pas weer bij opa en oma om Nathan op te halen. Gelukkig stond er hier ook al eten voor ons klaar, want eten hadden we nog niet gedaan.

Dus dat wordt voor Jesse niet meer lekker scheuren op zijn fiets voor een aantal weken. Ook zal hij helaas de komende tijd niet meer kunnen turnen. Hij was net aan het oefenen voor een uitvoering op 18 juni. Dit zal dus helaas niet door kunnen gaan, net als zijn eerste wedstrijden die hij in februari zou hebben gehad.

Jesse genoot zo van de dingen die hij lange tijd niet had kunnen doen, en zal dus nu weer geduld moeten hebben. Maar onze kanjer heeft al zoveel doorstaan, dit zal ook vast goedkomen.

We wensen jullie een goed weekend!

Gebedspunt:
– dat de breuk goed mag herstellen
– dat Jesse er niet teveel pijn/last van heeft

Dankpunt:
– dat het geen gecompliceerde breuk was
– dat Jesse het zelf heel luchtig onderging

Liefs,
Wichard en Thérèse

IMG_8460 

Advertenties