16-05-2011

Lieve mensen,

Een dag zonder zorgen!
Afgelopen zaterdag was het dan zover. Wij hadden onze Super Opkikkerdag (voor ons geregeld door het UMCG) samen met 50 andere gezinnen.
Om 9.15 uur werden wij hartelijk welkom geheten door de vele vrijwilligers die aan beide kanten van een rode loper klaarstonden bij het Business Centre van Center Parcs de Eemhof. De vrijwilliger, die ons de hele dag vergezelde stond hier binnen op ons te wachten.

We hebben eerst lekker wat gedronken en een heerlijk taartje gegeten. Toen was het tijd voor actie. Onze vrijwilliger maakte bekend wat onze 1e activiteit was, want de hele dag was een verrassing. We liepen naar een terrein waar allemaal Harley Davidson motoren en sportauto's stonden. Jesse, Wichard en ik hebben een rit mogen maken achterop een Harley. Nathan wilde niet mee op de motor en mocht meerijden in een Ferrari.

Toen we terugkwamen volgde direct de volgende activiteit. Vliegen in een helicopter. Dit was ook een geweldige belevenis!

Daarna zijn we lekker wat gaan drinken en zijn er voor de jongens mooie ballonnen in elkaar geknutseld. Een politieFerrari ballon voor Nathan en een politiemotor ballon voor Jesse. Daarna was het tijd voor de lunch.

Toen kwamen we weer op het terrein waar de sportauto's stonden en mocht Jesse onverwachts, dit stond niet op het programma, mee een rit maken in een Cobra (een coole open sportauto, zie de foto). Daarna zijn we gaan vissen in een forellenvisvijver. De jongens hebben beide 5 vissen gevangen!

Even weer tijd om iets te drinken en door naar de volgende en laatste activiteit. Dit was chocaladeschilderen. Dan schilder je met gekleurde vloeibare chocola op een schilderijtje van chocola. De kunstwerken die gemaakt zijn: een op een Subaru lijkende Ferrari, een helicopter, een snelweg met politieauto's en een zee met een bootje. Dus de hele dag kwam weer voorbij op de schilderijtjes.

Daarna weer richting de sportauto's gelopen. En ja hoor, Nathan en Jesse mochten nog met een Porsche een ritje maken (stond ook niet op het programma). Nou ja een ritje, ze zijn met 200 km per uur over de dijk gescheurd. Toen was het echt op met de activiteiten.

Na een heerlijk buffet was om 18.30 uur de dag afgelopen. We hebben er enorm van genoten en vonden het een spectaculaire dag. Het was een dag om even alle zorgen te vergeten en onbezorgd te genieten. Het heeft ons heel goed gedaan.

Verder kunnen we melden dat het heel goed met Jesse gaat, boven onze verwachting. Hij is vorige week op de maandag na (de ziekenhuisdag), de hele week naar school geweest. Hij is nog wel wat moe, af en toe gaat hij nog even op de bank zitten om uit te rusten.
Hij is zelfs vanavond weer naar turnles geweest en heeft hier voor het eerst weer een half uur meegetraind.

We willen jullie nog bedanken voor de kaartjes die we de afgelopen week mochten ontvangen na de goede uitslagen van vorige week. Het is zo leuk om na een periode van sterkte- en beterschapskaarten nu hoera- en gefeliciteerdkaarten te ontvangen. Bedankt voor het enorme medeleven wat we nog steeds van jullie mogen ontvangen. Dit doet nog heel goed, want het blijft heftig om alles weer een beetje op te pakken.

We gaan ervoor en dankzij jullie medeleven is de weg die we moeten gaan minder zwaar. Bedankt!

Gebedspunt:
– dat het goed met Jesse mag blijven gaan
– dat wij als ouders rust en vertrouwen in de toekomst van Jesse mogen krijgen

Dankpunt:
– dat het zo goed met Jesse mag gaan
– dat we zo'n fijne en onbezorgde dag als gezin hebben mogen beleven.

Liefs,
Wichard, Thérèse, Nathan en Jesse

IMG_8347

Advertenties