03-05-2011

Lieve mensen,

Met Jesse gaat het heel goed. Hij geeft de laatste tijd wel steeds vaker aan dat hij moe is, maar toch speelt hij lekker en doet de dingen waar hij van geniet. Het is heerlijk om te zien hoe voor Jesse alles doorgaat alsof er niets gebeurd is.

We hebben helaas nog geen bericht uit Groningen gekregen wanneer we voor de 1e grote controle moeten komen. Als we morgen per post hierover nog geen bericht hebben ontvangen, bellen we zelf. Ze hebben namelijk bij de vorige controle aangegeven dat deze 1e grote controle waarschijnlijk 6 mei zou zijn.
Hoe verder we nu richting 6 mei komen, merken we toch de onrust in ons. Het is toch wel een heel spannend moment. Zou de tumor nog weg zijn? Hoe gaat het met zijn bloedwaardes? Is er nog geen restschade van de chemo?

We hebben nu 3 weken samen thuis kunnen doorbrengen met af en toe een regulier bezoekje aan het ziekenhuis. Toch merken we, ook al zijn we 3 weken verder, dat het ons nog steeds af en toe zwaar valt. Maar het is ook onmogelijk om na deze zware periode van 3 en halve maand weer uitgerust te zijn en alles verwerkt te hebben. Het zal gewoon nog zijn tijd nodig hebben. Al proberen we wel weer zoveel mogelijk dingen op te pakken. Dit voelt ook goed, al gaat het soms niet altijd even gemakkelijk.
Ook blijft het confronterend om Jesse elke dag nog met een bijna kaal bolletje en de sonde te zien rondlopen. We weten natuurlijk heel goed dat hij beter is en daar zijn we ook heel dankbaar voor, maar het verleden blijft nog zo zichtbaar.

Ook kennen we veel blijde momenten. Als we Jesse lekker zien spelen en we als gezin thuis weer compleet bij elkaar mogen zijn. We kijken vooruit naar een toekomst met goede mogelijkheden voor Jesse en ons allemaal.

Zodra we weten wanneer de datum voor de 1e controle is, zullen we dit melden.

Gebedspunt:
– dat de vermoeidheid van Jesse mag afnemen
– rust voor de 1e grote controle

Dankpunt:
– dat het, op vermoeidheid na, zo goed met Jesse mag gaan

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties