09-04-2011

Lieve mensen,

Jesse was gelukkig vandaag weer koortsvrij. Afgelopen nacht had hij nog wel koorts, maar vanochtend niet meer. De bloedkweek gaf ook geen ontstekingswaardes aan. Ze gaan er vanuit dat het een reactie op de chemomedicatie is. Verder gaat het goed met Jesse.

De verpleegkundige gaf ons vanavond het bakje met medicatie, deze dienen wij normaal gesproken altijd zelf toe via de sonde. Ik zag hier vanavond medicatie (Bactrimel)  inliggen, die Jesse nu gezien zijn chemokuur niet mag hebben. Normaal gesproken krijgt hij deze medicatie altijd in het weekend, tenzij hij aan het kuren is. Gelukkig merkten wij dit zelf op, maar nu blijkt dat gisteravond een verpleegkundige na het toedienen door onszelf van de medicatie ook nog medicatie (Bactrimel) heeft toegediend die Jesse dus niet had mogen hebben. Deze medicatie heeft een afzwakkende werking op een bepaalde chemomedicatie. Ze verwachten minimale negatieve effekten maar morgen krijgen wij dit toegelicht door een oncoloog. Helaas zijn er nu tijdens alle 5 kuren fouten gemaakt…….

Ook kunnen we nog melden dat Nathan geslaagd is voor zijn theorie muziek examen A. Toen Jesse vorige week woensdag in de operatiekamer lag, moest Nathan zijn examen doen. Wat een rare samenloop is dat……
We hebben de cijfers doorgekregen en hij is geslaagd! Wij vinden dit een hele goede prestatie van hem.

Verder zijn we echt de dagen aan het aftellen en kijken er naar uit om naar huis te kunnen gaan.

Gebedspunt:

– dat de toediening van de Bactrimel geen nadelige gevolgen voor Jesse heeft
– kracht voor de laatste dagen

Dankpunt:
– dat de koorts weg is

Liefs,
Wichard en Thérèse

Advertenties