05-04-2011

Lieve mensen,

We zijn weer in ons 2e huis aangekomen, zo heeft het tenminste voor ons al die tijd wel gevoeld. We liggen helaas wel weer op een vierpersoonskamer, niet zo rustig dus.
We hebben het deel van de kamer waar hij ligt feestelijk versierd, zoals jullie op de foto kunnen zien. Ook lag er alweer een pak met kaartjes bij de balie klaar die we vanmiddag meteen op het bord hebben geprikt. Hierbij nog zijn tijdelijke verblijfadres:

UMCG
Afdeling M2VA
Jesse Mulder, kamer 10
Postbus 11120
9700 CC Groningen

We hebben gelukkig ook een kamer in het Ronald McDonald (de laatst beschikbare en ons derde huis). Dit geeft een stuk rust voor ons. Nu kunnen we in ieder geval ook zelf koken en de was doen en om en om een nacht goed slapen.

Het starten van de kuur kon niet direct beginnen. De ph waarde (gemeten in de urine) was te laag. Hij heeft hiervoor extra medicatie gekregen en een paar uur later dan gepland is de kuur gestart.

Verder gaat het goed met Jesse. Je kunt merken aan hem dat hij aan zijn laatste kuur begonnen is. Hij is heel opgewekt en vrolijk. We zullen de komende dagen zien hoe het met hem gaat. De zwaarste medicatie krijgt hij vandaag en morgen.

Gebedspunt:
– dat de uitwerking/bijwerking van de chemomedicatie mee mag vallen
– rust voor Jesse morgen tijdens de ruggeprik

Dankpunt:
– dat Jesse zo opgewekt zijn laatste kuur is begonnen

Liefs,
Wichard en Thérèse

IMG_8051

Advertenties